«Διάλειμμα» με Κύπελλο στο «Ροδίων Άθλησις»

Η εμφάνιση του «Ροδίων Αθλησις» κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών ήταν πολύ καλή κι έδειξε πώς δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του Β΄ υποομίλου της Α2.

Η νίκη απέναντι σε μια ομάδα έμπειρη και δυνατή καταδεικνύει πώς γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον κόουτς Νίκο Τρατσέλα και τους παίκτες του.

Στόχος τους είναι να μην εφησυχάσουν ποτέ, καθώς υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι το τέλος. Υπάρχουν πάντως στοιχεία που φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο και καταμαρτυρούν πώς η φετινή ομάδα του «Ροδίων Αθλησις», είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την περυσινή σε πολλά σημεία του παιχνιδιού της.

Η ερχόμενη Κυριακή παρά το ρεπό στο πρωτάθλημα δεν περικλείει ξεκούραση. Οι πρωτοπόροι του β΄ υποομίλου θα μεταβούν στο κλειστό της Κρεμαστής, για να αντιμετωπίσουν στα πλαίσια της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας τον Φοίνικα του Νίκου Αντωνιάδη.

Όσο κι αν το ματς φαντάζει εύκολο, δεν είναι καθώς στο Κύπελλο οι «μικροί» …γιγαντώνονται και διεκδικούν. Εάν οι παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν από τον Νίκο Τρατσέλα είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι, τότε φυσικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το ποιος θα πάρει την πρόκριση.