Με τη σοβαρότητα που απαιτεί ένα ντέρμπι θα παρουσιαστεί ο Ιάλυσος

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής προβλέπει Ροδίτικο ντέρμπι και τα βλέμματα όλου του φίλαθλου κόσμου, είναι σήμερα στραμμένα στο «Οικονομίδειο», όπου ο Ιάλυσος υποδέχεται στις 15.00 την Ρόδο, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη.

Βέβαια είναι γνωστές οι δυσκολίες που κρύβει το ματς. Έχει αν μη τι άλλο το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι που περικλείει παγίδες.

Ο Ιάλυσος θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να ανέβει στο βαθμολογικό τομέα. Είναι γνωστό τι συμβαίνει πάντα σε τοπικά ντέρμπι κι οι «ερυθροκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι αφού παρουσιαστούν σοβαροί, αποφασιστικοί και αγωνιστικά πειθαρχημένοι, να πάρουν το ματς. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μάρκος  Στεφανίδης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας του για το σημερινό ντέρμπι, αλλά δεν ανακοίνωσε 18άδα. Έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με τραυματισμούς παικτών, που θα τους ήθελε  για το παιχνίδι, αλλά η κατάστασή τους δεν είχε ξεκαθαρίσει μέχρι χθες  το απόγευμα .

Η συμμετοχή των τριών τραυματιών  Δημήτρη Σταυλά, Σάββα Παφιάκη και Παναγιώτη Σπάρταλη,  που ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα είναι ακόμα αμφίβολη και θα κριθεί σήμερα λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Αναλυτικά  το πλήρες πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής  έχει ως εξής :

Πανθηραϊκός- Αγ. Ιερόθεος

Κηφισιά- Εθνικός Π.

Εργοτέλης-ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Ερμής Ζωνιανών-Τριγλία Ραφήνας

Ιωνικός- Ατσαλένιος

Ιάλυσος- Ρόδος

Θύελλα Ραφ.- Ηλυσιακός