Συγκρατημένα αισιόδοξη η Ρόδος

Με συγκρατημένη αισιοδοξία περιμένουν οι άνθρωποι της Ρόδου το σημερινό παιχνίδι της ομάδας τους με τον Ιάλυσο στο Οικονομίδειο, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε στα «ελάφια» την ευκαιρία να αποφορτιστούν από την πίεση των επίσημων αγώνων και να δουλέψουν με την ησυχία τους πάνω στις αδυναμίες τους, δίνοντας έμφαση στην αμυντική λειτουργία και στα τελειώματα των φάσεων. Η εικόνα που καταγράφει εσχάτως το τεχνικό επιτελείο στις προπονήσεις είναι απόλυτα θετική και αυτό που περιμένουν ο Σάββας Ορφανίδης και οι συνεργάτες του, είναι να μεταφερθεί στην πράξη των επίσημων αγώνων.

 Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου ολοκληρώθηκε χθες με το χαλάρωμα που έκαναν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, ενώ ακολούθησε η ανακοίνωση των ονομάτων των δεκαοκτώ της αποστολής.

 Εκτός έμεινε ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, λόγω της συμμετοχής του στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ο τραυματίας Χρήστος Αμανατίδης αισθάνεται μεν καλύτερα, θα κάθεται σήμερα στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί.  Στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη θα βρίσκονται σήμερα οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:  

  Πάππος, Ράτζα, Αντρίκος, Κουρούπης, Καμπούρης, Νικήτας, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάι, Δημητριάδης, Στάτης, Τζιβίλογλου, Αμανατίδης, Χατζηλιόντας, Βολονάκης, Τάντιτς, Ατματσίδης, και Ευγενικός.