Πρόταση προς τους Ροδίτες  για ίδρυση ακομμάτιστης ροδίτικης ομάδας

Διευκρίνιση: Ροδίτες  είναι όσοι κατοικούσαν  στη Ρόδο κατά τη μεγάλη περίοδο  της ΣΚΛΑΒΙΑΣ, όλοι οι Δωδεκανήσιοι, που στη συνέχεια  εγκαταστάθηκαν στη Ρόδο,  όσοι παντρεύτηκαν με Ροδίτισσες και Ροδίτες (Είπαμε με τα αισθήματα δεν παίζουμε).

Παράδειγμα: Εγώ είμαι Ροδίτης, διότι γεννήθηκα στη Ρόδο. Ο πατέρας μου όμως ήταν από τη Χάλκη και εγώ είμαι υπερήφανος  γι’ αυτό  και η μητέρα μου ήταν από τη Σύμη  και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό. Όλοι οι υπόλοιποι  είναι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ και χωρίζονται: Σε πολιτισμένους λαούς κι ανθρώπους  και όλοι οι άλλοι ήρθαν στη Ρόδο  για να πλουτίσουν, πολλοί από τους οποίους μας δημιουργούν ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

 Παρακολούθησα  μετά την ενσωμάτωση όλα τα γεγονότα της Ρόδου  πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, ιστορικά, Νεολαίας  και αθλητικά. Τα «κομματικά»  είτε πριν τις εκλογές (εθνικές- Δημοτικές- Νομαρχιακές, τώρα περιφερειακές),  με τον τρόπο που πραγματοποιούνταν οι διάφορες εκδηλώσεις έβλαψαν «βαρειά»  τη Ρόδο μας. Υπήρχε μόνο αντιπαλότητα και  όχι  παραγωγικότητα. Η αντιπαλότητα έφθανε μέχρι εχθρότητα. Αυτά έβλαψαν την Ρόδο. Για τους άνω λόγους προτείνω  στους Ροδίτες, την ίδρυση της «ακομμάτιστης»  και  μη πολιτικής, (με το υπάρχον πνεύμα), Ροδίτικης ομάδας.

Σκοπός της ομάδας αυτής είναι:

1) Η συνεννόηση όλων των Ροδιτών

2) Η προώθηση  ΜΟΝΟ  οικονομικών, υποδομών, κοινωνικών, πολιτιστικών, ιστορικών, πνευματικών τεχνών, νεολαίας και αθλητισμού, γενικών θεμάτων της Ρόδου  μας, προς τους τοπικούς άρχοντες και το κεντρικό κράτος.

3) Εάν αναπτυχθεί η ιδέα αυτή σε όλα τα νησιά θα προχωρήσουμε στην Ίδρυση της  Νησιωτικής Κοινοπολιτείας   Αιγαίου – Ιονίου  και Κρητικού πελάγους, με έδρα τη  Ρόδο.

Μέλη:

1) Απαραίτητη προϋπόθεση, όσοι  έβλαψαν με τον ένα τρόπο  ή τον άλλο, πολιτικά κάποιον να ζητήσουν συγνώμη.  Αυτό είναι ανωτερότητα. Προσωπικά, ήδη έχω ζητήσει συγνώμη από τον Δρ. Σάββα Καραγιάννη, Δήμαρχο Ρόδου και από τον κ. Γιώργο Γιαννόπουλο, τέως Δήμαρχους Ρόδου.

2) Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση να ξεχάσουμε όλοι μαζί το μέχρι σήμερα  κομματικό και πολιτικό σύστημα εκλογικών  διαδικασιών. «Πολεμικών» αναμετρήσεων. 

3) Όλοι μας να κρατήσουμε την πολιτική ιδεολογία μας και να  την εκφράζουμε  «με ευπρέπεια δικαίου» μόνο κατά τη διάρκεια εκλογών (δέκα ημέρες).

4) Τις πολλές  ελεύθερες ώρες  μετά την εργασία μας, θα την αφιερώνουμε σε παραγωγικότητα των ως άνω τριών σκοπών.

Ορισμένοι όροι:

1) Προσωπικά που έχω την ιδέα  αυτής της πρότασης επιθυμώ να αντικατασταθώ μέχρι το Πάσχα του 2017 και θα γίνω μέλος σε μια από τις υποομάδες που θα πλαισιώνουν την κεντρική ομάδα. Μέχρι τότε πρέπει να αναδειχθεί ο νέος υπεύθυνος της Ροδίτικης ομάδας.

2)  Σπουδαίο ρόλο  θα έχουν  οι πραγματικοί κάτοικοι των  χωριών μας. Για το λόγο αυτό, σε κάθε χωριό, κάποιος ή κάποια, που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά του μέλους, να προχωρήσει στην  ίδρυση ομάδας στο χωριό του και να επικοινωνήσει μαζί μου.

3) Το μικρό μας το Νησί, η Ρόδος μας, με την τεράστια Ιστορία σε όλους τους τομείς, από τους προ Χριστού αιώνες μέχρι σήμερα και με τις τεράστιες τώρα οικονομικές επενδύσεις και τον εξαιρετικό λαό της, θα προσπαθήσει να γίνει ένα ουδέτερο πολιτικά νησί (με επιρροές του Ελβετικού Κράτους και ότι καλό υπάρχει σε Ανατολή  και Δύση).

Αυτό θα γίνει:

α) Κατ’ αναλογία  του πληθυσμού μας  να γίνουμε πρώτοι σε «αιμοδότες»  και αίμα.

β) Πρώτοι σε δωρεά οργάνων.

γ) Πρώτοι σε υγειονομική περίθαλψη και κοινωνική πρόνοια στην ουσία και την πράξη, πέρα από  το ό,τι γίνεται  μέχρι σήμερα.

δ) Πρώτοι  σε εθελοντική προσφορά ( Ήδη είμαστε σε άριστη κατάσταση).

4)   Αφού γίνουν τα ως άνω, θα προτείνουμε στα Ηνωμένα Έθνη  να γίνει η Ρόδος  νησιωτική  έδρα των Ηνωμένων Εθνών.  Αυτό θα γίνει  αφού μελετήσουμε πρώτα, πώς είναι  η έδρα των Ηνωμένων Εθνών, πώς είναι η δεύτερη έδρα  στην Ελβετία και στη συνέχεια, να βρούμε μια ωραία περιοχή στη Ρόδο και να τη δωρίσουμε στα Ηνωμένα έθνη, με σκοπό να κατασκευάσει  τα απαραίτητα κτήρια και τις απαραίτητες υποδομές (νησί στη μέση τριών ηπείρων).

 5) Ίδρυση Ορεινής Πρωτεύουσας Υπαίθρου

Το μέρος προσδιορίζεται περίπου σε μια ευθεία γραμμή Λίνδος- Κάμειρος. Σπουδαίοι κάτοικοι των χωριών μας, αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιστήμονες, θα χαράξουν  τον χώρο, αφού προηγουμένως θα γίνουν οι κάτωθι ενέργειες.

α)  κάθε χωριό μας και οι πόλη της Ρόδου, θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες  για να βρει πόσοι από τους ομογενείς μας, ανά τον κόσμο, θέλουν να κτίσουν ένα σπίτι μέσα σε 1000 (χίλια) τ.μ.  γης, που θα τους παραχωρηθεί δωρεάν. Στον τομέα αυτό σπουδαίο ρόλο θα έχει ο Ροδίτης (εάν θέλει), ως υπεύθυνος του ελληνισμού της διασποράς.

β) Κάθε χωριό και η πόλη  θα πάρει τον ίδιο χώρο.

γ) Πρόβλεψη για μεγάλη εκκλησία και σχολείο.

δ) Πρόβλεψη για μικρά  καταστήματα (αποκλείονται Σούπερ Μάρκετ).

ε) Πρόβλεψη για ιατρείο  και ασθενοφόρα οχήματα.

στ) Συγκέντρωση χρήσιμων πληροφοριών  που θα φέρουν οι ομογενείς μας, οι οποίες θα συμβάλλουν στην καλυτέρευση της ζωής μας γενικά.

ζ) Ανάπτυξη εθελοντισμού μεταξύ των νέων κατοίκων.

η) Εξεύρεση τρόπου διοίκησης   αυτής της νέας Πρωτεύουσας Υπαίθρου (Ανεξάρτητα από ό,τι προβλέπεται από τους Νόμους).

ΑΠΟ ΤΩΡΑ (σήμερα)  σπουδαίοι  Νομικοί Ροδίτες να  μελετήσουν και να αποφασίσουν τον τρόπο μεταβίβασης των οικοπέδων (`1.000 τ.μ.)  στους ομογενείς μας, ανά τον κόσμο (χωρίς κανένα έξοδο).

Από τώρα (σήμερα) σπουδαίοι Ροδίτες, που είναι γνώστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και υπηρέτησαν στις Βρυξέλλες, να μελετήσουν προγράμματα, χρήσιμα για το σκοπό αυτό. (δρόμοι, πλατείες, διάφορες υποδομές).

Από τώρα (σήμερα)  κάτοικοι των χωριών επιστήμονες μηχανικοί, μέλη του τεχνικού και οικονομικού  επιμελητηρίου, να κάνουν τις Μελέτες και τα σχέδια (ομοιόμορφα) για τριών ειδών κατοικίες (ισόγειες), μικρές, μεσαίες, μεγάλες (για 2 άτομα, για 4 άτομα, για 6 άτομα) με δικαίωμα επεκτάσεως πρώτου ορόφου μόνο. Όλα  αυτά εθελοντικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Δεντροφύτευση να γίνει από τώρα. Οι αρχικές προσωρινές δυσκολίες, ηλεκτρικής ενέργειας, αποχέτευσης και νερού θα αντιμετωπισθούν με τις νέες τεχνολογίες, με ατομικό στεγανό βόθρο,  και για το νερό, ένα μικρό «ντεπόζιτο» νερού στην οροφή κάθε σπιτιού.

Αν γίνεται γρήγορα ή «ένωση» με το Φράγμα του Γαδουρά.

Από τώρα (σήμερα) θα φτιαχθεί από σπουδαίους Ροδίτες και από τους ομογενείς μας ένας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ λειτουργίας  αυτής της Πρωτεύουσας Υπαίθρου  ως και ένας κανονισμός ασφαλείας.

 

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ

Σπουδαίοι Ροδίτες θα αποφασίσουν τι χρειάζεται η Ρόδος για τα επόμενα πενήντα  χρόνια (πρόβλεψη και για  νέες τεχνολογίες) και ποιο θα είναι το κόστος αυτών περίπου. Πού θα βρεθούν τα χρήματα; Από την πώληση όλων των ακινήτων των Δήμων (νέου και παλιών) και όλων των οικοπεδικών  εκτάσεων. Το ίδιο να γίνει  και για όλη την  εκκλησιαστική περιουσία (διότι και η θρησκεία θα ωφεληθεί με όλα αυτά που θα γίνουν). Το υπόλοιπο ποσό που θα χρειαστεί, θα βρεθεί από την πώληση Δημοσίων Ροδίτικων Εκτάσεων. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΡΟΔΙΤΕΣ. (Εσωτερικού και Εξωτερικού και όλων των Δωδεκανησίων).

Σημείωση:  Απ’ ό,τι παρατηρούμε η Δημοτική Ακίνητη Ροδίτικη Περιουσία δεν αποδίδει αυτά που πρέπει. Και πάντα έχει να λαμβάνει ο Δήμος και αποτέλεσμα μηδέν. Το ίδιο και για τις γεωργικές εκτάσεις (Καλαμώνα, Παραδεισίου, Κατταβιάς, και όπου αλλού υπάρχουν). Τώρα δεν αποδίδουν τίποτα.

ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Από το Κεντρικό Αθηναϊκό Κράτος  δεν θα ζητήσουμε ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο γρήγορες εγκρίσεις για όλα.

Σπουδαία μέλη αυτής της Ακομμάτιστης Ροδίτικης Ομάδας, θα κάνουν τα πάντα και με ταχύτητα.

Σπουδαίο ρόλο θα έχουν τα ροδίτικα νιάτα.

Ροδίτες, μεγάλοι και μικροί δεν μας λείπει τίποτα.  Για όλα είμαστε ικανοί. Τάχιστη  πληροφόρηση χρειάζεται σε όλους τους τομείς και δραστηριότητα σε όλες τις επαγγελματικές τάξεις.

Για την τάχιστη προώθηση των θεμάτων,  η πόλη θα οργανωθεί ως εξής:  Κάθε οδός (μικρή ή μεγάλη)  θα έχει (3) υπεύθυνους: α) έναν στην αρχή της οδού,  β)  έναν στην μέση της οδού και γ) έναν  στο τέλος της οδού. Η μικρή αυτή  ομάδα Ροδιτών, θα μεταφέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην Κεντρική Ομάδα,  η οποία θα προωθεί την γρήγορη επίλυσή τους. Μπορεί να δρα και μόνη της. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Επίσης, όπως είναι οργανωμένη η ΠΟΛΙΤΕΙΑ τώρα (Οικονομικό Επιμελητήριο, Τεχνικό Επιμελητήριο, Εμπορικό και Βιομηχανικό επιμελητήριο (ΕΒΕΔ), Οργανώσεις  Επαγγελματικών Τάξεων, Εργατικό Κέντρο, Επιστημονικά Σωματεία) ΚΑΙ  παράλληλα μ’ αυτά θα υπάρχουν  ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ  τριών (3) ατόμων, οι οποίες  θα συνεργάζονται με την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  (θα αποφασίσουν οι ΡΟΔΙΤΕΣ από πόσα άτομα θα αποτελείται), ή οποία γρήγορα θα προωθεί τα θέματα. (ΟΙ ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ).

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Θα οργανωθεί ΜΟΝΗ της, όπως αυτή θέλει σε ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ και θα συνεργάζεται με την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Στη Νεολαία, ανήκει και ο αθλητισμός.

Από τη νεολαία μας, περιμένουμε πολλά.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ για να στεγασθεί αυτή η ΠΡΟΤΑΣΗ είναι ένα  τμήμα του «Παλαιού Νοσοκομείου» και στη συνέχεια, βλέπουμε.

ΠΡΩΤΑ  θα γίνει η πρώτη ομάδα 50 (πενήντα) ατόμων με προσωπική επαφή και ΜΟΝΟΝ (με μένα τον Βασίλη Μαυράκη, Στεφάνου Καζούλη 56, τηλ. 2241028372 και ώρα 14.00- 15.00 μ.μ.). Στην αρχή, θα κρατηθεί πλήρης μυστικότητα μέχρι να καταλάβουν οι πάντες ότι αυτή η πρόταση είναι χρήσιμη και ωφέλιμη για όλους. Θα ήθελα να παρακαλέσω, ιδίως όσους με γνωρίζουν, στο πρώτο στάδιο, θα ολοκληρώσουν μέσα στο μυαλό τους την ΠΡΟΤΑΣΗ και στο τέλος της χρονιάς, ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ.

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Δυσκολίες  θα συναντήσουμε πολλές και πρέπει γρήγορα να τις υπερπηδήσουμε. ΤΕΛΟΣ, οι ατέλειωτες συζητήσεις και επαναλήψεις. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ, και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ.

Όλα τα παραπάνω είναι μερικές σκέψεις και ιδέες. Ο κάθε ΡΟΔΙΤΗΣ της ΟΜΑΔΑΣ μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει ό,τι θέλει. ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ  ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.

Στη Ρόδο θα ιδρυθεί ιδιωτικό πανεπιστήμιο ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ  ΓΙ’ ΑΥΤΌ.

Η Ρόδος θα γίνει ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΗΣΙ  ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. Εμείς θα  φροντίσουμε  όλοι αυτοί να είναι ευτυχείς. Μέσα στα άμεσα σχέδιά μας  είναι: ΙΔΡΥΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ  για άτομα, τα οποία θέλουν  να προσφέρουν τις υπηρεσίες  τους για το  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  της Ρόδου μας (Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί σύμβουλοι, Περιφερειάρχες και για οποιαδήποτε θέση προσφορά  πώς θα οργανωθεί και διοικηθεί η ΣΧΟΛΗ. Οι διδάσκαλοι θα είναι όλοι οι διατελέσαντες ΔΗΜΑΡΧΟΙ,  ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. Θα διδάξουν την πείρα τους, τις επιτυχίες τους και τις αποτυχίες τους και τέλος τις συμβουλές τους. Διδάσκαλοι θα είναι και τα μέλη των παλιών Δήμων  και Τοπικών Συμβούλων. Η Ροδίτικη αυτή ομάδα θα αγωνισθεί:

α) Η Δωδεκάνησος θα είναι μια ξεχωριστή περιφέρεια, δηλαδή η δέκατη τέταρτη περιφέρεια.

β) Οι βουλευτές της βουλής θα είναι: 14 περιφέρειες επί 5 έδρες  κάθε περιφέρεια, σύνολο βουλευτών 70 (εβδομήντα).  Στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα γράφει και θα επιτρέπει με  Νόμο οι βουλευτές  να μπορούν να γίνουν 56 (πενήντα έξι), δηλαδή 4 βουλευτές  κάθε Περιφέρεια.

γ) Το σύνταγμα να προβλέπει ότι από κάθε περιφέρεια θα εκλέγονται  το λιγότερο  Δύο Υπουργοί  κι ένας υφυπουργός  (Η  Ρόδος  Τουρισμού και Παιδείας και Θρησκευμάτων, και υγείας στην Κω.

δ) Η Ρόδος ( και Δωδεκάνησα) να γίνει ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ. 

ε) Η Ρόδος (και Δωδεκάνησα) να έχουν μείωση 80% (ογδόντα  τα εκατό)  σε φόρους, τέλη και ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ  και για οτιδήποτε  ΝΕΟ  για (είκοσι πέντε) χρόνια  από σήμερα.

στ) Η Ρόδος  και τα Δωδεκάνησα να εισέρχονται  στα  Πανεπιστήμια ΕΛΕΥΘΕΡΑ  και σε όλες τις σχολές.

ζ) Πλήρης  επιδότηση  όλων των εξόδων  μεταφοράς με πλοία και αεροπλάνα  όλων των σπουδαστών Ρόδου (και Δωδεκανήσου).

η) Κάθε μέλος της Ροδίτικης Ομάδας μπορεί να προσθέσει και να αφαιρέσει με ιδέες  και προτάσεις κάτι νέο.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ

Καταρχήν, θα παρακαλέσω την εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ να έχει μια σελίδα  για τα μέλη της ΡΟΔΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Στη συνέχεια, όποιο μέλος μπορεί να έχει  πρόσβαση σε όλα τα Μ.Μ.Ε.  (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις).  Δεν βρίζουμε κανένα, μόνο επιχειρήματα χρησιμοποιούμε. Αυτός ο τρόπος  της διαμάχης που βλέπουμε καθημερινά να τον ξεχάσουμε.

Να χρησιμοποιούμε  λεξιλόγιο με ευπρέπεια δικαίου, που να μην μπορεί να πυροδοτήσει  «διαμάχες». Οι ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ θα είναι προς τους ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Η Ροδίτικη ομάδα θα έχει πολύ καλές σχέσεις με όλες τις πρεσβείες μας, τα Προξενεία μας και τα «τιμητικά» και με όλο το προσωπικό τους. Επίσης, καλές σχέσεις  με ό,τι ελληνικές  Υπηρεσίες υπάρχουν στο Εξωτερικό.  Πολύ καλές σχέσεις έχουν και με τις εκκλησίες μας και όλους τους ιερείς και προσωπικό ανά τον κόσμο ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ.

Ένα απ’ αυτά είναι:  Θα επιδιώξουμε να μπει μεγάλο πλοίο  από την Αλεξανδρούπολη  και Θεσσαλονίκη για Ρόδο επί καθημερινής βάσεως (Ταχύπλοο). ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΣΜΟ  ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. Συγχρόνως, όλοι  θα νοικιάζουμε δωμάτια  φθηνά 10 (δέκα) € συν το κόστος νερού  και ηλεκτρισμού, συν φόροι και τέλη. Μπορεί  να τους προσφέρουν  και φαγητό  με ένα μικρό  κέρδος. Τετραπλή προσπάθεια χρειάζεται. Προσπάθειες θα γίνονται και για τη δημιουργία  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. Θα μελετήσουμε   ένα- δύο από αυτά που υπάρχουν στον κόσμο και ανάλογα  θα φτιάξουμε το ΡΟΔΙΤΙΚΟ. Θα προτείνουμε στους Άρχοντες της Ρόδου  κάθε συνοικία να έχει  παιδική φιλαρμονική. Κλείνοντας, προς το παρόν, τις   προτάσεις, επιθυμώ  να πω στους ροδίτες μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ότι  κάθε πρότασή τους, που θα είναι  μόνο ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, καταλήγει να είναι και ατομικού ενδιαφέροντος.

Τρέξτε και προσπαθήστε Ροδίτες.

Σημειώσεις: Όταν  λέμε δύο Υπουργούς  και έναν Υφυπουργό για τη Ρόδο  και Κω, αυτό συγχρόνως σημαίνει ότι κάποιος ή κάποια  από όλα τα νησιά μας,  έχει ιδιαίτερες ικανότητες, αυτοί ή αυτές θα παίρνουν τα υπουργεία και υφυπουργεία. Οποιαδήποτε κατάκτηση και επιτυχία της ΡΟΔΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ανήκει σε όλα  τα Δωδεκάνησα.

Θα επιδιώξουμε η Ρόδος να γίνει Διεθνές Κέντρο Παραγωγών Κινηματογραφικών Έργων. Προσεχώς θα αναλυθεί πως θα γίνει αυτό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Υ.Γ. Υστερώ στις νέες τεχνολογίες  επικοινωνίας, γι’ αυτό όσοι συμφωνούν με την ΠΡΟΤΑΣΗ  και είναι άριστοι γνώστες με τις νέες τεχνολογίες να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Θα υπάρξει συνέχεια για οργανωτικά θέματα της ΡΟΔΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Του Βασίλη Μαυράκη