Χωρίς ανάσα συνεχίζει ο Άρης, τέσσερις οι απόντες

Ούτε μία μέρα δουλειάς δεν θέλει να χάσει ο Γιώργος Σταυριανός, ο οποίος την επομένη του αγώνα της Νισύρου και την άνετη νίκη-πρόκριση του Άρη στην τέταρτη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος», συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο του Αρχαγγέλου και άρχισε να τους προετοιμάζει για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τη Δόξα Ψίνθου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν χωρίς ανάσα, καθώς προπόνηση προγραμματίστηκε όχι μόνο για σήμερα, αλλά και για αύριο Παρασκευή.

 Ο Άρης επέστρεψε από το ματς με τον Πολυβώτη χωρίς προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο στον αγώνα του Σαββάτου θα έχει και πάλι απουσίες.

Ο Σωτήρης Πατσιαούρας αναχώρησε για την Αθήνα, ώστε να τακτοποιήσει οικογενειακό του θέμα, στην πρωτεύουσα παραμένει, για τους ίδιους λόγους, ο Μιχάλης Τσελεπίδης, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει ο Νίκος Λαμπριανός, ο οποίος συμμετέχει στη σχολή προπονητών UEFA C’.

Το «καρέ» τον απόντων συμπληρώνει ο τραυματίας Γιάννης Σταμούλης, που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι σε θέση να επανέλθει στην ενεργό δράση μετά τα Χριστούγεννα.

                                 
Θερμές ευχαριστίες για τη φιλοξενία

 Ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν οι άνθρωποι του Πολυβώτη επέστρεψαν από τη Νίσυρο οι άνθρωποι του Άρη. Οι Αρχαγγελίτες ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του συλλόγου, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας και υπόσχονται να ανταποδώσουν με την πρώτη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Ο Νίκος Λαμπριανός θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Δόξα Ψ., λόγω συμμετοχής του στη σχολή προπονητών ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Νίκος Λαμπριανός θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Δόξα Ψ., λόγω συμμετοχής του στη σχολή προπονητών ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ