Ας παίξουμε Basket Αγάπης!

O ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr, ο Μέγας Χορηγός της Basket League, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν την εκστρατεία «Basket Αγάπης» για την ενίσχυση απόρων οικογενειών και ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν οι ομάδες της Α1.

Την κοινωνική δράση «Basket Αγάπης» συνθέτουν δύο πυλώνες αλληλεγγύης που μοναδικό στόχο έχουν τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Συνοδοιπόροι είναι πάντα οι ΚΑΕ και οι φίλαθλοι.

Στο πλαίσιο του «Basket Αγάπης», θα συγκεντρώνονται τρόφιμα από τους φίλους του μπάσκετ πριν την έναρξη των αγώνων, τα οποία θα εμπλουτίζονται από προϊόντα που θα διαθέτουν οι διοργανωτές από τις τοπικές αγορές και θα διανέμονται σε άπορες οικογένειες και Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Η ενέργεια, όμως, δεν ολοκληρώνεται εκεί αλλά επεκτείνεται με την προσφορά σε τοπικά ιδρύματα, στην οποία ενεργό μέρος θα λαμβάνουν και αθλητές των ακαδημιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ένας αθλητής από τις ακαδημίες θα εκτελεί τρεις βολές. Κάθε εύστοχη βολή ισοδυναμεί με την ενίσχυση του ποσού που θα διατεθεί στο τοπικό ίδρυμα. Στη συνέχεια, ένας αθλητής της ΚΑΕ θα σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου και κάθε εύστοχο σουτ θα διπλασιάζει το ποσό!

Η ενέργεια «Basket Αγάπης» εγκαινιάζεται στη Λευκάδα το Σάββατο 26/11 στην αναμέτρηση  Δόξα – Άρης.