«Πολυτραυματίας» παραμένει ο Ηρακλής Λάρδου

Σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης παραμένει ο Ηρακλής Λάρδου, δύο μέρες πριν από το ιδιαίτερα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον έτερο «ροπαλοφόρο» της κατηγορίας στα Μαριτσά.

 Ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης θα αναγκαστεί για δεύτερο συνεχόμενο ματς να καταφύγει σε πειραματισμούς ειδικά στην επιθετική γραμμή, καθώς το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, ο Στέφανος Ευαγγελίδης, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ταγκάεφ και Μπενούρ, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό τους.

 Πέραν των παραπάνω, στο τελευταίο ματς με τον Κλεόβουλο χτύπησε ο Καπιώτης, ο Καλοπήτας αισθάνεται ενοχλήσεις στον γόνατο, ενώ οι τελευταίες προπονήσεις εξελίχθηκαν χωρίς τον Γιάννη Ευαγγελίδη, με τους ανθρώπους της ομάδας να μη γνωρίζουν τους λόγους της απουσίας του.

 Στον αντίποδα, στη διάθεση του Φαρμακίδη επανέρχεται ο Ζερβός, που θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα μαζί με τον Μπιγκό, που στο ματς με τον Κλεόβουλο έπαιξε τραυματίας και ευτυχώς για τους Λαρδιακούς, αισθάνεται καλύτερα.  

 Πάντως και παρά τα κενά, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είναι αποφασισμένοι να δώσουν το Σάββατο στα Μαριτσά τον καλύτερο εαυτό τους και να διεκδικήσουν το μερίδιο επιτυχίας που τους αναλογεί, παρότι αναγνωρίζουν πως η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.