Στεφανίδης: «Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα…»!

Δεν ωφέλησε τελικά κανέναν το τελικό 2-2 του «Οικονομίδειου». Κι οι δυο προπονητές, του Ιάλυσου και της Ρόδου ήθελαν το τρίποντο.

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε:

«Θεωρώ πώς έγινε ένα παιχνίδι αντάξιο του ονόματος των δυο ομάδων. Ήταν πραγματικά ένα ντέρμπι το οποίο όμως είχε δύο πρόσωπα. Το πρόσωπο του α΄ ημιχρόνου ανήκει αποκλειστικά στον Ιάλυσο ο οποίος μπήκε πολύ καλύτερα, δημιούργησε αρκετές φάσεις και εκμεταλλεύτηκε την νωθρότητα που είχαμε σε όλο το α΄ μέρος. Θεωρώ ότι συνήλθαμε στο β΄, βάλαμε κάτω τη μπάλα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις σκοράραμε δυο φορές, και κει που θα έπρεπε στις αντεπιθέσεις να έχουμε καθαρό μυαλό να το τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν το κάναμε…»

Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ για τον Ιάλυσο τόνισε μετά τη λήξη: «Όντως έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κι ελπίζω να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο. Ξέραμε πώς παίζουμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα ειδικά από την μέση και μπροστά. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό ενώ δεν είμαι πάρα πολύ καιρό στην ομάδα. Νομίζω είμαι οκτώ μέρες αλλά θεωρώ πώς έχουμε περάσει κάποια πράγματα. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω πώς δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Στο β΄ μέρος κι ενώ στο α΄ παίζαμε όσο το δυνατόν καλύτερα από πλευράς σχηματισμών. Έχουμε κάποιες ανακατατάξεις όσον αφορά το ρόστερ. Στο β΄ πήγαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά στην δεδομένη χρονική στιγμή δεχθήκαμε δυο γκολ και κλονίστηκε κάπως η ψυχολογία των παικτών μας. Στα τελευταία 15-20 λεπτά όμως  πάλι αλλάξαμε κάποια πράγματα και πιέσαμε τον αντίπαλο. Και μετά το 2-2 χάσαμε και πάλι δυο πολύ καλές ευκαιρίες  που χάθηκαν από απειρία. Πολύ σημαντικό για μας πώς κερδίσαμε σήμερα δυο νέα παιδιά που δεν είχαν παιχνίδια με την ομάδα. Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τα νέα παιδιά. Έχουμε πολλές δυνατότητες και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Όποιος δεν παίζει όμως όπως σήμερα, δεν έχει θέση στην ομάδα».