Μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο από την Δωδεκάνησο

Με αφορμή τη «ζεστή» συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με το Μαρούσι, «οι παίκτες, προπονητές και η διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστούν τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Βενετόκλειο την προηγούμενη Κυριακή και τη στήριξαν στη μεγάλη νίκη πρόκριση κόντρα στο Μαρούσι!

Οι φίλοι του συλλόγου δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα, χειροκροτώντας συνεχώς τις προσπάθειες των παικτών, κι έδιναν ώθηση στις ενέργειές τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γ.Σ Δωδεκάνησος ευχαριστεί ιδιαιτέρως, για την παρουσία τους, τους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος καθώς και το εφηβικό τμήμα ποδοσφαίρου, που παρότρυναν τους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ευχόμαστε η παρουσία του Α.Σ. Ρόδος να γίνει παράδειγμα για όλους τους αθλητικούς συλλόγους του νησιού ώστε να μας τιμούν με την παρουσία τους στους αγώνες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στο Σύστημα Προσκόπων που στήριξε την ομάδα στα παιχνίδια της για την πρόκριση.

Τέλος, ευχαριστούμε τους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Ρόδου που έδιναν τον παλμό στο γήπεδο, δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

H ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Αντώνη Μαρκάκη και του γυμναστή Γιώργου Μποσγανά, και θ’ αναχωρήσει την Παρασκευή για το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη (26- 27/11).

Οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, με το μυαλό όλων να είναι στον υπέροχο κόσμο της ομάδας, στον οποίο θέλει να αφιερώσει την κατάκτηση του κυπέλλου!».