Σελίδα στο facebook για τον γερμανό τουρίστα που εξαφανίστηκε στη Ρόδο

Δημόσια σελίδα στο Facebook δημιούργησαν η οικογένεια και οι φίλοι του 35χρονου γερμανού τουρίστα που χάθηκε τον Αύγουστο στη Ρόδο, προκειμένου να μαθαίνουν πληροφορίες και στοιχεία για τον εντοπισμό του.

Εδώ και τρείς μήνες οι συγγενείς του Sergej Enns, του αγνοούμενου τουρίστα που χάθηκε  στο νησί μας, βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα καινούργιο στοιχείο.

Οι συγγενείς του είχαν βάλει την εξαφάνιση του Sergej στο Omnibus Alert, καθώς επίσης είχαν κολλήσει παντού και σελίδες με την φωτογραφία του, ενώ δίνουν αμοιβή 5.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου. 

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής όσο αφορά τον εντοπισμό του 35χρονου, με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να προβούν σε μία νέα κίνηση, η οποία ίσως τους βοηθήσει περισσότερο. Για το λόγο αυτό, προχώρησαν στην δημιουργία μίας δημόσιας σελίδας στον Facebook , προκειμένου ο καθένας να μπορέσει να συνομιλήσει μαζί τους και όσοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω για την υπόθεση να τους το μεταφέρουν.

Τα ίχνη του Sergej Enns χάθηκαν τον Αύγουστο, όπου ο 35χρονος βρισκόταν στο νησί μας για διακοπές με την οικογένεια του. Ένα πρωί έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε και δεν επέστρεψε ποτέ. Επίσης, ο ίδιος αντιμετώπιζε και πρόβλημα υγείας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του omnibus.gr, ο αγνοούμενος φορούσε κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα με άσπρα γράμματα "Tommy Hilfiger", μπλε σορτσάκι και μαύρα παπούτσια NIKE.

Όποιος δει, ακούσει ή μάθει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με τους οικείους του με τους εξής τρόπους:
Τηλ: 6939190760
e-mail:
findetsergej@gmail.com
Facebook: find Sergej