Κερδίζει εμπειρίες και κρατάει δυνάμεις ο Διαγόρας Βατίου

Ίσως το πιο…χαλαρό και ξέγνοιαστο ποδοσφαιρικό απόγευμα του φετινού πρωταθλήματος θα περάσει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα την ομάδα του και τον πρωτοπόρο Διαγόρα είναι δεδομένη, οι πιθανότητες για ένα θαύμα μειώνονται ακόμα περισσότερο λόγω των πολλών απουσιών των «κυανέρυθρων» της Νότιας Ρόδου, οπότε τι μένει; Κατά το Γιάννη Καμπούρη, η ευχαρίστηση και οι εμπειρίες που έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν οι ποδοσφαιριστές του από την επίσκεψή τους στο κεντρικό γήπεδο του νησιού, κόντρα σε μία ομάδα που ο ίδιος την χαρακτηρίζει ως την ξεκάθαρα καλύτερη της κατηγορίας.

  Οι Βατενοί οφείλουν να κρατήσουν δυνάμεις για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν «κολλητά» στην έδρα τους, με τον Ηρακλή Μαριτσών και με τον Ηρακλή Λάρδου, οπότε δεν έχουν άλλη επιλογή από το να προφυλάξουν τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών.

 Στο Φύλλο Αγώνα δεν θα δηλωθούν σήμερα περισσότεροι από δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζερβός, Μιχαλόπουλος, Καραγιάννης, Γιοβάνης, Κατσαρής, Μοσχής και Θεοδώρου, χρόνο συμμετοχής είναι πιθανό να πάρουν ορισμένα από τα νέα παιδιά της ομάδας, ενώ ο Γιάννης Καμπούρης θα χρησιμοποιήσει, έστω και για λίγη ώρα, τον Λάμπρο Ζωάννου, που προέρχεται από τραυματισμό και προσπαθεί να βρει ρυθμό.