Μέρα της κρίσης για όλους στον Ηρακλή Μαριτσών

Σ’ ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς έχει εξελιχθεί το αυριανό που δίνει στην έδρα του ο Ηρακλής Μαριτσών κόντρα στον συνονόματό του της Λάρδου.

 Το γεγονός πως καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται από τη 10η αγωνιστική προφανώς και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ωστόσο εδώ που έφτασαν τα πράγματα για το συγκρότημα των Μαριτσών, τυχόν απώλεια βαθμών κόντρα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, που επιπλέον ταλαιπωρείται από χίλια μύρια προβλήματα, θα είναι καταστροφική. Ο Ηρακλής ψάχνει εναγωνίως την πρώτη του νίκη, η οποία θα τον «ξεκολλήσει» από τον ένα βαθμό, θα του δώσει αυτοπεποίθηση και θα τον προετοιμάσει για τα εξίσου «καυτά» παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

 Για τους «πράσινους» ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με το Διαγόρα Βατίου, το εντός με τη Δόξα Ψίνθου, η έξοδος στα Μάσσαρι, το ματς με το Φοίβο στα Μαριτσά και το ταξίδι στην Κω για το ματς με τη Δόξα Καρδάμαινας.

 Για τον προπονητή Γιώργο Σαββιδάκη, έτσι όπως το τόνισε και στους ποδοσφαιριστές του, κριτήριο για την περαιτέρω πορεία της ομάδας, αλλά και για τις αποφάσεις που θα ληφθούν σχετικά με το έμψυχο δυναμικό, δεν είναι μόνο η νίκη στο αυριανό ματς με τη Λάρδο. Εξίσου σημαντικό είναι ο Ηρακλής να εμφανιστεί βελτιωμένος και να πείσει πως έχει δυνατότητες για κάτι καλύτερο.

 Το θετικό για τον Ηρακλή, ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα, είναι πως τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα έχουν περιοριστεί. Στη διάθεση του Γιώργου Σαββιδάκη επανήλθε ο Νίκος Τσαλώλης, ο τραυματίας Σταύρος Γιαννακόπουλος αισθάνεται καλύτερα και είναι πιθανό να κληθεί να βοηθήσει, ενώ διαθέσιμος θα είναι και έμπειρος επιθετικός Γιώργος Καρίκης, που συμμετέχει στη σχολή προπονητών. Ο μοναδικός σοβαρός «πονοκέφαλος» αφορά στον Νίκο Σαχίνη, ο οποίος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα επανέλθει μετά τις γιορτές.

  Πυρετωδώς προετοιμάζεται για το ματς με τους Λαρδιακούς και η διοίκηση, η οποία αποφάσισε να ανοίξει τις πύλες για όλο τον κόσμο και ελπίζει σε «πανστρατιά» των φιλάθλων.