Να γυρίσει με το Κύπελλο η Δωδεκάνησος!

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου θα χτυπήσει η καρδιά του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς θα διεξαχθεί η τελική φάση (φάιναλ φορ) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κάτοχος του τίτλου, Δωδεκάνησος, αντιμετωπίζει στον πρώτο ημιτελικό (18.00’) τον πρωταθλητή Άρη, στον πρόωρο «τελικό» της διοργάνωσης που αναμένεται να προσελκύσει όλο το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθώς ο νικητής αυτού του αγώνα θεωρείται το φαβορί για το τρόπαιο.

Η ομάδα της Ρόδου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχωρεί σήμερα για τη συμπρωτεύουσα με πολύ καλή ψυχολογία, που της πρόσφεραν οι εμφανίσεις της με Ήφαιστο Πάτρας και Μαρούσι, και αποφασιστικότητα να επιστρέψει με την κούπα στις αποσκευές της.

Έχοντας χάσει το πρωτάθλημα τον περασμένο Ιούνιο μέσα στην έδρα της, η Δωδεκάνησος θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της στο θεσμό του Κυπέλλου και να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της στο ελληνικό μπάσκετ με καρότσι τα τελευταία χρόνια, κλείνοντας την άτυχη παρένθεση της απώλειας του πρωταθλήματος.