Ψάχνει τον αντι-Χαρτοφύλη ο Φοίβος!

Νίκη θέλει αύριο Σάββατο για την 10η αγωνιστική ο Φοίβος, ο οποίος υποδέχεται στο γήπεδο της Κρεμαστής στις 14.45 τον Ποσειδώνα Καρπάθου, που είναι ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και στέκεται αξιοπρεπώς σε όλα τα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Ο Φοίβος από την άλλη πλευρά, μετά το ρεπό του επιστρέφει στην δράση σε ένα ματς στο οποίο θα παρουσιαστεί «λαβωμένος», έχοντας χάσει σε μια από τις προπονήσεις που προηγήθηκαν τον φόρ του Δημήτρη Χαρτοφύλη, ο οποίος θα μείνει αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, εξαιτίας του κατάγματος περόνης το οποίο υπέστη .

Ο Μιχάλης Πολιάς δεν φανέρωσε μέχρι χθες πάντως, ποιος θα τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα που θα παραταχθεί κατά του Ποσειδώνα αύριο το απόγευμα.

Ο κόουτς του Φοίβου, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του στην διάθεση του και έχει ρίξει το βάρος στην τακτική, την οποία θα ακολουθήσει στο αυριανό ματς με την ομάδα της Καρπάθου.

Οι παίκτες του Φοίβου θα γυμναστούν και σήμερα το απόγευμα, οπότε ο κόουτς θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ της συνάντησης. Σε ότι αφορά την αντικατάσταση του Χαρτοφύλη, αναμένεται να φανεί στο σημερινό οικογενειακό διπλό.