Θέλει κέρδος…  ο Αστέρας  Παστίδας

Δύσκολη έξοδο  περιμένει αύριο στο γήπεδο της Λίνδου τον Αστέρα Παστίδας, ο οποίος αμέσως μετά την νίκη επί του ΑΕΡΑ, θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες και τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries.

Οι κυανόλευκοι έχουν πλέον αναπτερωμένο το ηθικό μετά την νίκη επί του ΑΕΡΑ, αλλά γνωρίζουν καλά και τι αντίπαλο έχουν να αντιμετωπίσουν, στο γήπεδο της Λίνδου.

Ο Κλεόβουλος παίζει καλό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό και αποτελεί μια από τις δυνατές ομάδες της Κατηγορίας.

Ο τεχνικός του Αστέρα Π. Κώστας Πάττας και οι παίκτες του το γνωρίζουν καλά. Ο τεχνικός της ομάδας της Παστίδας μάλιστα αναφερόμενος στο παιχνίδι αυτό, τόνισε χθες  χαρακτηριστικά:

« Το ματς με τον ΑΕΡΑ είναι πλέον ιστορία. Το Σάββατο μας περιμένει στη Λίνδο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Κλεόβουλος είναι ιδιαίτερα καλός στα τελευταία ματς. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι πάντως να πάμε να παλέψουμε στη Λίνδο παίζοντας  καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε κέρδος από αυτό το ματς όσο δύσκολο κι αν είναι το παιχνίδι»

Ο κόουτς του Αστέρα δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα αγωνιστικό έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό και οι πάντες πιστεύουν πώς ο Αστέρας μπορεί να τα καταφέρει.