Ένας δρόμος γεμάτος παγίδες για τον Κολοσσό

Το δεύτερο μισό του α’ γύρου του πρωταθλήματος περιλαμβάνει για τον Κολοσσό H Hotels πολύ δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, γι’ αυτό και το αυριανό ματς με την Κύμη Seajets είναι κομβικό.

Αφ’ ενός θα ισορροπήσει τη συγκομιδή βαθμών (τέσσερις νίκες – τέσσερις ήττες) εφόσον καταφέρει να το κερδίσει και αφ’ ετέρου θα του δώσει άλλη ψυχολογία εν όψει του ταξιδιού του στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη.

Τα εντός έδρας παιχνίδια με Κύμη Seajets και Απόλλωνα Carna (10/12) ανήκουν στα “do or die” κι εκτός απροόπτου σ’ εκείνο με τους Πατρινούς θα είναι παρών και ο Χρήστος Σαλούστρος. Η τετράδα που ακολουθεί θα δείξει αν οι «θαλασσί» είναι στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από απλή παραμονή στην κατηγορία δεδομένου ότι στη Ρόδο θα έρθει η ΑΕΚ (παίζει αύριο για την πρωτιά με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ) ενώ μακριά από τη νησί θ’ αντιμετωπίσουν το Λαύριο, τα Τρίκαλα αλλά και το Ρέθυμνο (αυλαία β’ γύρου).

Με δεδομένο τον υψηλό ανταγωνισμό που παρατηρείται φέτος στο πρωτάθλημα, ο δρόμος του Κολοσσού H Hotels είναι γεμάτος παγίδες τις επόμενες αγωνιστικές, γεγονός που προσδίδει στο αυριανό ματς με την Κύμη τον χαρακτήρα του ντέρμπι.