Έψαχναν τους... μάγκες οδηγούς στη Ρόδο

Ένα ακόμη περιστατικό από τα πολλά που συμβαίνουν κατά καιρούς στην πόλη της Ρόδου με το παράνομο παρκάρισμα των οχημάτων σημειώθηκε χθες το πρωί στην οδό Αλεξάνδρου Διάκου.

Συγκεκριμένα  δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα έκλεισαν τον δρόμο σε λεωφορείο της ΡΟΔΑ, με αποτέλεσμα να μην χωράει να περάσει ο οδηγός και να σχηματιστεί μεγάλη ουρά από πίσω.

Όσο και να κόρναρε ο οδηγός του λεωφορείου, όσο και να βγήκαν οι άνθρωποι έξω να βοηθήσουν, τίποτα τελικά δεν κατάφεραν. Επί ένα τέταρτο προσπαθούσε ο οδηγός να βρει τους οδηγούς των δύο οχημάτων για να μεταφέρουν τα αυτοκίνητά τους ώστε να μπορέσει να περάσει, διότι ο δρόμος ήταν στενός και το λεωφορείο δεν χωρούσε.

Επίσης, εκείνη την ώρα περίμεναν και άλλα αυτοκίνητα από πίσω για να περάσουν αλλά και οι επιβάτες του λεωφορείου που είχαν αγχωθεί με το τι θα γίνει. Ωστόσο, ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου για να βγει ο κόσμος και να μην περιμένει.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί, στην οδό Αλεξάνδρου Διάκου και είκοσι λεπτά αργότερα ο δρόμος τελικά ελευθερώθηκε και αποκαταστήθηκε η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.