Ιάλυσος: Όχι στα λάθη…

Δεν θέλει επ’ ουδενί το εύκολο λάθος στον αγώνα, από τους παίκτες του Ιάλυσου ο νέος τεχνικός της ομάδας Μάρκος Στεφανίδης. Ο κόουτς των κυανέρυθρων σε μια προσπάθεια να περιορίσει τα λάθη των παικτών του σε κάθε παιχνίδι, έκανε χθες ανάλυση από το ματς με τη Ρόδο, στο οποίο θεωρεί πώς έγιναν πάρα πολλά.

Η αλήθεια είναι πώς φάνηκε στο ματς της Τετάρτης, πώς στις λίγες μέρες που είναι στη Ρόδο, ο Ιάλυσος αλλάζει εικόνα αγωνιστική προς το καλύτερο. Ο κόουτς της ομάδας δουλεύει πολλές ώρες με τους παίκτες του, πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν τις δυο πλευρές και είναι πασιφανές πώς δεν θ’ αργήσουν να φανούν τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, ο Ιάλυσος θα συνεχίσει και στο ματς με τον Ατσαλένιο να έχει απουσίες, καθώς δυο από τους παίκτες του δεν έχουν ακόμα αποθεραπευτεί.

-Ο Σάββας Παφιάκης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και φυσικά δεν προλαβαίνει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μέχρι την Κυριακή.
-Το ματς της Δευτέρας δεν προλαβαίνει σε καμία περίπτωση κι ο Δημήτρης Σταυλάς που ακολουθεί κι εκείνος πρόγραμμα αποθεραπείας.

Πάντως –όπως τονίσθηκε χθες- η Διοίκηση του Ιάλυσου με τον νέο τεχνικό της ομάδας, μελετά ακόμα και την περίπτωση ενίσχυσης στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, μετά και την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κοκκίνη.

Παράλληλα όμως, οι πάντες περιμένουν την αξιοποίηση αρκετών νέων παικτών (κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του και ο Μάρκος Στεφανίδης), όπως είναι ο Δημήτρης Διακουράκης και ο Μιχάλης Μόσχος που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο ματς με τη Ρόδο.
Ο Ιάλυσος θα συνεχίσει την προετοιμασία έως και την Κυριακή εν όψει του αγώνα με τον Ατσαλένιο  

Δουλεύει πολύ με τους παίκτες του ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου Μάρκος Στεφανίδης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Δουλεύει πολύ με τους παίκτες του ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου Μάρκος Στεφανίδης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)