Τζόρνταν Μόργκαν: Η Ακρόπολη, η Ρόδος και η πρόκληση

Τα καλύτερα λόγια έχει ακούσει για τη Ρόδο ο Αμερικανός σέντερ της Κύμης Seajets, Τζόρνταν Μόργκαν και μιλάει με τον ίδιο τρόπο και για τον Κολοσσό H Hotels.

«Αυτή ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για εμάς εδώ στη Χαλκίδα! Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πήραμε την 3η μας νίκη, κερδίζοντας το Ρέθυμνο μέσα στην έδρα μας. Καταφέραμε να δείξουμε πολλά καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παίξαμε εξαιρετική ομαδική άμυνα.

Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το ματς για να διατηρηθούμε σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Το Ρέθυμνο είναι μία από τις καλύτερες ομάδας της Basket League, αλλά εμείς δείξαμε μεγάλη αποφασιστικότητα και μεγάλη θέληση για τη νίκη, καταφέρνοντας στο τέλος να επικρατήσουμε.

Τώρα έχω την ευκαιρία να επισκεφτώ ένα ακόμα μέρος της Ελλάδας, που έχω ακούσει ότι είναι πανέμορφο. Σήμερα λοιπόν πηγαίνουμε στη Ρόδο για ν’ αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό. Αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με ιστορία και είναι πάντα πολύ δυνατός μέσα στην έδρα του. Φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικός κι έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με εμάς στο πρωτάθλημα, 3 νίκες και 4 ήττες.

Εμείς δεν έχουμε κερδίσει ακόμα εκτός έδρας, καθώς χάσαμε στο τέλος την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη απέναντι στο Λαύριο και στη Λευκάδα. Αυτό το ματς είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, οπότε θεωρώ ότι θα γίνει πολύ δυνατό και ωραίο παιχνίδι. Τις τελευταίες εβδομάδες δείξαμε μεγάλη βελτίωση τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση.

Η Ρόδος είναι το 2ο ιστορικό μέρος της Ελλάδας που θα επισκεφτώ αυτήν την εβδομάδα. Επισκέφτηκα επίσης την Αθήνα και είχα την ευκαιρία να ανέβω στην Ακρόπολη. Έχω επισκεφτεί και άλλα ιστορικά μέρη στην Ευρώπη, όπως την Ρώμη και την Πομπηία , αλλά έμεινα περισσότερο εντυπωσιασμένος με την Ακρόπολη. Η αρχιτεκτονική της ήταν απίστευτη και η θέα από την κορυφή ήταν πραγματικά ακατανίκητη. Ήταν μοναδική εμπειρία!».