Ποδοσφαιρική γιορτή στην Τήλο

Έχοντας την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης προχθές για την 6η αγωνιστική του α’ ομίλου στη Β’ Κατηγορία, η Τήλος κατάφερε να πάρει άλλη μία νίκη εντός έδρας με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Σύμη, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία της και φέτος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο κυρίως χωρίς να καταφέρουν, ωστόσο, να σκοράρουν, αλλά στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58’ ο Ηρακλής Σακελλάρης με ατομική προσπάθεια και πλασέ σημείωσε το μοναδικό γκολ τους.

Στη συνέχεια, με τη κατάλληλη…συντήρηση έως το τέλος του αγώνα, η Τήλος κράτησε αυτό το 1-0 που έδωσε τους βαθμούς.

Πριν την έναρξη του αγώνα στην Τήλο, έγιναν αγώνες υποδομών, με παιδιά από 6 έως και 13 ετών του εκεί συλλόγου να αγωνίζονται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες έχοντας αντιπάλους αυτά από τη Σύμη.

Από το πρωί πολύς κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο της Τήλου και ενίσχυσε την προσπάθεια των παιδιών, για να ακολουθήσει στο τέλος και μπουφέ που ετοίμασαν οι γονείς των παικτών από την πλευρά των οικοδεσποτών.
Διαιτητής στην αναμέτρηση του αγώνα ανδρών ήταν ο Σπάρταλης με βοηθούς τη Βούλγαρη και το Δημητριάδη.

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Οίκουτας, Χριστοφής (80’ Κωστίδης), Νικολής, Σακελλάρης Η., Αγκόλι (87 Φλέκας), Μόσχου (68’ Αγγελιδάκης), Οικονόμου.
Σύμη: Τσαβαρής Η., Στεφάνου Χ. (73’ Λεβεντέρης Α.), Ζουρούδης, Λεβεντέρης Π., Στεφάνου Α., Χατζηπέτρος, Ράπι Α., Καραγιάννης, Ράπι Γκ., Μπερζέστα (70’ Μεγαλούδης), Τσαουσέλης (85’ Τσαβαρής Μ.)