Αγανάκτηση στον Φοίνικα  για το κλειστό της Κρεμαστής

Αγανακτισμένοι είναι στον Φοίνικα καθώς η κατάσταση στο κλειστό της Κρεμαστής είναι προβληματική και δεν έχει ακόμα βρεθεί η χρυσή τομή για την εξεύρεση λύσης στις προπονητικές ώρες.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρεται πως «αιωρείται» μια συνάντηση τριών σωματείων, ενώ «δεν βρίσκεται» πουθενά ο υπεύθυνος του γηπέδου προκειμένου να καθοριστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά και να λυθούν προβλήματα που αφορούν το χώρο.

Έτσι ο Φοίνικας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθούμε τα τρία σωματεία τα οποία κάνουμε χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κρεμαστής να βρούμε μια δίκαιη και ισομερής λύση στις προπονητικές ώρες, με υποχωρήσεις εκατέρωθεν ώστε να πλησιάσουμε, όσο μπορούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τα τρία σωματεία .Αυτό δεν κατέστη εφικτό παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν.

Απευθυνθήκαμε στον ΔΟΠΑΡ αλλά και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι οποίοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους άμεσα, για ένα θέμα το οποίο δεν θα έπρεπε καν να χρειάζεται διαμεσολαβητές, ώστε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι τα τρία σωματεία μαζί με τον υπεύθυνο του Κλειστού και να φτιάξουμε ένα δίκαιο πρόγραμμα το οποίο θα επικυρώσει στην συνέχεια ο ΔΟΠΑΡ.

 Όμως στην Ελλάδα τα αυτονόητα είναι δύσκολα να λυθούν, όταν δεν υπάρχει καλή και δίκαιη διάθεση από τους εμπλεκομένους.

 Ευχαριστούμε τον Δήμο Ρόδου μέσω του ΔΟΠΑΡ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και την Πολιτευτή Δωδεκανήσου και μέλος του Συλλόγου μας, Μίκα Ιατρίδη, για την μεσολάβηση τους στο να καθοριστεί αυτό το ραντεβού, το οποίο όμως έχουν περάσει 35 ημέρες από τότε και ακόμη δεν μπορούμε να συναντηθούμε, με αποκλειστική ευθύνη του υπεύθυνου του γηπέδου, προφανώς για λόγους όπως φόρτο εργασίας, άλλες προτεραιότητες, ασθένεια, ή κάτι άλλο που δεν ξέρουμε.

Πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση; Όταν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις; Έχει περάσει το 1/3 της περιόδου και ακόμη δεν υπάρχει πρόγραμμα προπονήσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο. Προφανώς θα ήταν ευκολότερο να κλείσουμε ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού..
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, επαναλαμβάνουμε ότι, Δήμος και Περιφέρεια λειτούργησαν άψογα στο δίκαιο αίτημα του Συλλόγου μας και για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε. Όμως κάποιος ή κάποιοι καθυστερούν χαρακτηριστικά... Γιατί;»