Κρίσιμη η σημερινή Γ.Σ. των προπονητών

Την έκκλησή της προς τα μέλη του Πανδωδεκανησιακού Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου να δώσουν το παρών στην αυριανή Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνει η διοίκησή του, υπογραμμίζοντας ξανά τη σημασία της εναρμόνισης του καταστατικού με αυτό της Ομοσπονδίας.

Όπως τονίζεται, η μαζική συμμετοχή των προπονητών στη διαδικασία είναι απαραίτητη, καθώς από την επιτυχία της Γ.Σ. θα κριθεί το ίδιο το μέλλον του Συνδέσμου. Αναλυτικά: 

   «Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του συνδέσμου για την εναρμόνιση του καταστατικού μας με εκείνο της ομοσπονδίας. Η συνέλευση θα γίνει στα γραφεία του συνδέσμου μας (παλιά γραφεία ΕΠΣΔ) και όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να δηλώσουν παρών, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία και να μην χρειαστεί επαναληπτική.

Σε διαφορετική περίπτωση, δυστυχώς ο σύνδεσμος θα παραμείνει μετέωρος και όλοι μαζί θα υποχρεωθούμε να εγγραφούμε μέλη σε όμορους συνδέσμους για να μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις σε ό, τι μας απασχολεί. Το διοικητικό συμβούλιο είναι στη διάθεση όλων των μελών αλλά και οι συνάδελφοι πρέπει να ανταποκρίνονται στις ελάχιστες υποχρεώσεις τους που όμως είναι σημαντικές για να υφίσταται ο σύνδεσμος ζωντανός και δημιουργικός.

Εκτός ημερησίας θα συζητηθεί και το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου, το οποίο είναι θέση του Δ.Σ. αλλά το έχουν επισημάνει και αρκετά μέλη μας.
Η γενική συνέλευση πραγματοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού».