Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ρόδου σε Μουσικό Σχολείο και Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Συγχαρητήριες επιστολές προς το Μουσικό Σχολείο Ρόδου και τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος απέστειλε ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος για τις επιτυχίες τους.

Αναλυτικα:

Προς: Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Με αφορμή την κατάκτηση του ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ και του Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ως η καλύτερη παιδική χορωδία στο "3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2016 ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA" που πραγματοποιήθηκε από 16 - 20 Νοεμβρίου 2016 στο Ναύπλιο, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Με την ομολογουμένως εκπληκτική σας εμφάνιση, μας αποδείξατε για άλλη μια φορά την υψηλή μουσική σας παιδεία και μας κάνατε όλους πολύ υπερήφανους.

Θερμά συγχαρητήρια στη διεύθυνση του σχολείου, στους καθηγητές και στα παιδιά για τη σημαντική προσφορά τους στη μουσική εκπαίδευση του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Ρόδου

Φώτης Χατζηδιάκος

 

Προς: Γ.Σ. Δωδεκάνησος 

Με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στην καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα ήθελα για ακόμη μια φορά να  σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια. 

Με τις νίκες σας μας αποδεικνύετε περίτρανα ότι οι κόποι και οι προσπάθειες αμείβονται με την επιτυχία της κατάκτησης του στόχου. Ένα συναίσθημα που σίγουρα μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει και οι αθλητές του Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι με αγώνα, πίστη και μεράκι μπορεί κανείς να κατακτήσει τη Νίκη όχι μόνο στον Αθλητισμό αλλά και στην ίδια τη Ζωή.

Σας ευχαριστούμε που κάθε φορά δικαιώνετε τις προσδοκίες μας και μας κάνετε υπερήφανους.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσετε να μας χαρίζετε πολλούς όμορφους αγώνες και διακρίσεις στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Ρόδου

Φώτης Χατζηδιάκος