Πρόκριση για  το «Ροδίων Άθλησις»

Καλύτερο σαν ομάδα από τον Φοίνικα το «Ροδίων Αθλησις» επικράτησε του Φοίνικα με 3-0 σετ και πέρασε στην γ΄φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ .

Τον αγώνα που έγινε στο Βενετόκλειο παρακολούθησε αρκετός κόσμος που είδε τους νικητές να επικρατούν εύκολα του αντιπάλου τους με 25-17.

Στο β΄σετ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι νικητές είχαν πολλές επιλογές και λύσεις στο παρκέ και επικράτησαν και σε αυτό με 25-15.

Το τελευταίο σετ ιδιαίτερα ο Φοίνικας πάλεψε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά ηττήθηκε και σε αυτό με 25-22 χάνοντας το ματς και φυσικά την πρόκριση

Αναλυτικά τα σετ  17-25 σε 17΄το α΄, 15-25 σε 17΄το β΄και 22-25 σε 25΄το γ΄.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σωτήρης Σταματίου,Νικολέτα Κρίτσα και Νίκος Χατζησταυρίδης

Οι ομάδες:
ΑΕΣΠ ΦΟΙΝΙΚΑΣ: (Αντωνιάδης Ν.), Παπακωσταντίνου Λ., Ανδρέου Γ., Ανθής Μ., Χοντάϊ Τ., Γιακούμαρος Γ., Αλαφάκης Π., Πότσου Ν. (α), Σαμπάνης Ρ., Καριώτης Α., Φανάρης Α., Φραντζής Α., Σαρικάς Δ. (λ)
ΡΟΔ. ΑΘΛΗΣΙΣ: (Τρατσέλας Ν.), Μακρής Ν., (α), Προδρομίδης Β., Γιώτης Δ., Μοσχούς Χ., Γκένωφ Ντ., Ρουσέττος Σ., Γεράκης Μ., Αρβανίτης Ν. Παππάς Α., Μαυράκης Κ. (λ), Ποτολίδης Π.

 

Το «Ροδίων Αθλησις» προκρίθηκε στην γ΄φαση του Κυπέλλου Ελλάδας. ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΤο «Ροδίων Αθλησις» προκρίθηκε στην γ΄φαση του Κυπέλλου Ελλάδας. ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ