Ηρακλής Μαριτσών: «Ψηλά το κεφάλι, οφείλουμε να συνεχίσουμε»

Όσο σκληρή κι αν ήταν η ήττα από τον Ηρακλή Λάρδου, στον Ηρακλή Μαριτσών δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τη διαγράψουν από το μυαλό τους και να συνεχίσουν να παλεύουν, περιμένοντας ταυτόχρονα την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου για τα…περαιτέρω.

 Το πρώτο σοκ για την απώλεια ενός αγώνα, που είχε τον χαρακτήρα τελικού, διαδέχθηκε η ψύχραιμη προσέγγιση της πραγματικότητας, που ναι μεν δεν είναι απλή και ευχάριστη, ωστόσο στην παρούσα φάση, είναι αναστρέψιμη.   

 «Είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Δεν χάθηκε τίποτα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του προέδρου Βασίλη Παπακωνσταντή, που μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθεί αφ’ ενός να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας και του κόσμου, αφ’ ετέρου δε να προετοιμάσει από τώρα το έδαφος ώστε ο Ηρακλής να ενισχυθεί και να επιχειρήσει την αντεπίθεσή του με καλύτερους όρους.  

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αναμενόταν να αναλυθεί κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης για χθες το βράδυ συνεδρίασης των μελών της διοίκησης, την ίδια στιγμή που ο προπονητής Γιώργος Σαββιδάκης προσπαθεί να ηρεμήσει την ομάδα και να την προετοιμάσει για ένα ακόμα κρίσιμο ματς, το εκτός έδρας με το Διαγόρα Βατίου. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που παραμένει εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Νίκος Σαχίνης.