Η μαθητική εξέδρα του Βενετοκλείου

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στην 8η αγωνιστική Stoiximan.gr Basket League, Κολοσσός H Hotels - Κύμη Seajets, στις 26/11/16, πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

Την ομάδα μας στήριξε η δυνατή φιλοξενούμενη μαθητική εξέδρα. Τα παιδιά μαζί με τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του Κολοσσού, απόλαυσαν το μοναδικό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό θέαμα που μόνο ο Κολοσσός, η ομάδα της Ρόδου, μπορεί να προσφέρει.

Είχαμε κοντά μας, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ, το 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, το εφηβικό τμήμα του ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, το ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ και το ΩΔΕΙΟ CORELLI. Φώναξαν, γέλασαν, φωτογραφήθηκαν με τον Κολοσσάρα και τους παίκτες, πήραν αυτόγραφα και ευχαρίστησαν θερμά τον Κολοσσό H Hotels.

Εμείς τους ευχαριστούμε γιατί αγαπούν το μπάσκετ και το αποδεικνύουν, καθόσον βλέπουμε ότι σιγά σιγά, μεμονωμένα, έρχονται στους αγώνες, πιστοί φίλαθλοι και υποστηρικτές.

Με τις επισκέψεις της αθλητικής ομάδας στα σχολεία, τη συνεργασία με τη Β' θμια εκπαίδευση σε εργασίες σχολικές και τη συμμετοχή των παιδιών στη μαθητική εξέδρα, το μπάσκετ γίνεται μια μοναδική βιωματική εμπειρία και τα οφέλη του γίνονται αντιληπτά σε μικρούς και μεγάλους στην πράξη. 

Η μεγάλη έκπληξη στο διάλειμμα ήταν οι junior των Ακαδημιών Κολοσσού, γεννημένοι το 2009, οι οποίοι έπαιξαν ένα δυνατό παιχνίδι, χωρίς συστολές και πρόσφεραν απολαυστικό θέαμα.

Έλαβαν δυνατό χειροκρότημα και ενθουσιασμό από τον κόσμο για την παρουσία τους και την μπασκετική επίδοσή τους, αναδεικνύοντας το αθλητικό έργο και την μεγάλη αγάπη στο μπάσκετ των Ακαδημιών, από τους προπονητές και γυμναστές μέχρι τους γονείς και το Δ.Σ που δίνουν το «παρών» καθημερινά στο γήπεδό τους. Το φυτώριο αυτό, φαίνεται ότι θα δώσει πολλά στο άθλημα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο».