Απόγευμα αγωνίας  στην «οδό κυπέλλου»

Σήμερα στις 5 το απόγευμα ξεκινάει στα γραφεία της ΕΠΣΔ η διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη των ζευγαριών της 4ης φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος» στον όμιλο της Ρόδου, καθώς και της τελικής φάσης τον όμιλο Νήσων.

 Τους αντιπάλους τους περιμένουν να μάθουν οι Φοίβος, Κλεάνθης, Αστέρας Μ., Κλεόβουλος, Διαγόρας Β., Αστέρας Π., Διγενής, Ηρακλής Μ., Διαγόρας, Κατταβιά, Δόξα Ψ., Άρης και μία ομάδα εκ των Τήλου και Ιπποτών, που αναμετρώνται σήμερα.. Για το Βόρειο Συγκρότημα, η κλήρωση αφορά στους Νικαγόρα, ΑΕ Κω, Δόξα Κ. και Αντίμαχο.

Την προημιτελική φάση θα συνθέσουν οι έξι νικητές από τον όμιλο της Ρόδου και οι δύο από τα νησιά. Οι  ημερομηνίες, στις οποίες θα παιχθούν οι αγώνες τόσο της φάσης των οκτώ, όσο και της ημιτελικής, θα καθοριστούν σήμερα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως επιθυμία της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΣΔ, είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού να έχει αναδειχθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

 Ο Διακοφιλιππής στην Τήλο
Το τελευταίο εισιτήριο για την 4η φάση του κυπέλλου «Αυγουστίνος» θα διεκδικήσουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην έδρα της πρώτης, η Τήλος και οι Ιππότες. Διαιτητής ορίστηκε ο Διακοφιλιππής, βοηθοί του οι Αυγενικού και Πλάτσης, παρατηρητής αγώνα ο Νικήτας Μορφωπός και παρατηρητής διαιτησίας ο Αντώνης Ορφανός.