Στη Ρόδο κλιμάκιο της Αμερικανικής  Πρεσβείας για το Ασφαλιστικό

Το γραφείο των κοινωνικών ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια μιας εκστρατείας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί την πόλη της Ρόδου την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2016 με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, που τώρα κατοικούν στην πόλη της Ρόδου και στην ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Η ενημέρωση θα αφορά τις  τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένοι σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκονται στην πόλη της Ρόδου, πρόθυμοι να σας λύσουν οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα σας απασχολεί.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου από τις 11.00 π.μ.-5.00 μ.μ. και την 2α Δεκεμβρίου από τις 9.00 π.μ.-12.00 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Ρόδου. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον επίτροπο (Warden) της Ρόδου για θέματα Ελληνοαμερικανικών κ. Χρήστο Ζαβοριανό στο τηλέφωνο 6946797587, ή το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής  Πρεσβείας της Αθήνας στο τηλ. 2407202426 καθημερινά από 8.30-12.00 εκτός Τετάρτης.