Αγανάκτηση στ' Αφάντου για το γήπεδο!

Στ' Αφάντου δεν προβληματίζονται μόνο για την πορεία της ομάδας και τα φετινά γεγονότα. Αλλά και για το πώς θα μπορέσουν να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα στον αθλητικό χώρο.

Την περυσινή περίοδο και πριν λήξει το πρωτάθλημα είχαν τις υποσχέσεις των πάντων πώς υπάρχει το κονδύλι για την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και κύρια του κάκιστου αγωνιστικού χώρου, που τώρα με τις κακές καιρικές συνθήκες αναδεικνύονται σε όλο τους το μεγαλείο.

Οι προπονητές ξεκινούν προπονήσεις αλλά και εκγύμναση μικρών παιδιών κι από μέσα τους λένε…  «Ο Θεός να βάλει το χέρι του…»

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του προπονητή του ΑΕΡΑ Βαγγέλη Χοσάδα μαζί με φωτογραφίες για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην σελίδα του κοινωνικής δικτύωσης. Λέει χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΑΕΡΑ:

«Γήπεδο ΑΦΑΝΤΟΥ 2016.
Πριν ένα μήνα είχαμε σοβαρό τραυματισμό ενός μικρού παιδιού. Θα περιμένουμε και για τον επόμενο (τραυματισμό) έως ότου φιλοτιμηθεί κάποιος από την Περιφέρεια η τον Δήμο να κάνει κάτι;»

Είναι όντως αξιοπερίεργο και για το γήπεδο Αφάντου αλλά και για άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις η αδιαφορία των υπευθύνων.