Μέρα με μπόλικο ιδρώτα για τους διαιτητές της Δωδεκανήσου

Το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η φυσική κατάστασή τους θα κληθούν να παρουσιάσουν σήμερα οι εν ενεργεία διαιτητές του ΣΔΠΔ. Τα τεστ, τα οποία διοργανώνονται από το ΤΟΔ, θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, με τον Κώστα Ζαννετίδη και τον Μπάμπη Λάμπρου να ελπίζουν σε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ, οι δοκιμασίες φυσικής κατάστασης της ΚΕΔ/ΕΠΟ περιμένουν την επόμενη εβδομάδα τους αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς.

Δηλώνουν περιουσιακή κατάσταση
Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι οι αξιολογημένοι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και Παρατηρητές 1ης  και  2ης Κατηγορίας υποχρεούνται να υποβάλουν δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης (ΔΠΚ) του έτους 2016 (φορολογικό 2015) του ν.3213/2003  καθώς και Δηλώσεις Οικονομικών Συμφερόντων (ΔΟΣ) του άρθρου 229 του ν.4281/2014. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων αρχίζει στις 15/10/16 και λήγει στις 15/01/17.

Οι ανωτέρω δηλώσεις από φέτος θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας εφαρμογής «Πόθεν» (https://www.pothen.gr). Όσοι εκ των υπόχρεων έχουν υποβάλει ετήσιες ή αρχικές ΔΠΚ και ΔΟΣ σε έγχαρτη μορφή κατά το 2016 υποχρεούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις παραπάνω δηλώσεις.

Για περαιτέρω επεξηγήσεις, οδηγίες συμπλήρωσης των δηλώσεων και λοιπές πληροφορίες οι υπόχρεοι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και Παρατηρητές παρακαλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα  «Πόθεν»(https://www.pothen.gr).