«Θαλασσί» ευχές στη Δωδεκάνησο για το Κύπελλο

Τα συγχαρητήρια προς τη Δωδεκάνησο για την κατάκτηση του 18ου Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζονται κι αυτή τη φορά προέρχονται από τη «θαλασσί» οικογένεια.

Η ΚΑΕ ανήρτησε στο facebook το παρακάτω μήνυμα: «Θερμά συγχαρητήρια στον ΓΣ Δωδεκάνησος για τη μεγάλη νίκη που τον έφερε άλλη μια φορά Κυπελούχο Ελλάδος! Η ομάδα, με πίστη στο στόχο της, υψηλό ηθικό και πάθος στον αγώνα, μας έδωσε μεγάλη χαρά και απέδειξε ότι διαθέτει τη στόφα του νικητή.

Ο Κολοσσός Η Hotels εύχεται στον ΓΣ Δωδεκάνησος να κατακτήσει τις πιο ψηλές κορφές στο άθλημα» ενώ ο ερασιτέχνης Κολοσσός απέστειλε επίσημη ανακοίνωση που λέει το εξής: «Ο ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρόδου στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια στον ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ για τη νέα μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ με καρότσι.

Σας ευχόμαστε να είστε πάντα έτσι, να συνεχίζετε να γράφετε τη δική σας χρυσή σελίδα στο χώρο και να μας δίνετε κουράγιο και ελπίδα ότι όλα είναι εφικτά ακόμα και τα πιο τρελά μας όνειρα όταν υπάρχει μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνεις».