Η βροχή έφερε… «ενδοσκόπηση» στη Ρόδο

«Αιχμάλωτοι» της κακοκαιρίας έμειναν χθες το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου.

Πάντως, παρόλο που η καταρρακτώδης βροχή κατέστησε κάθε σκέψη για έξοδο στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου απαγορευτική, τα «ελάφια» βρήκαν τον τρόπο να περάσουν εποικοδομητικά το χρόνο τους, καθώς ο…αποκλεισμός τους στα αποδυτήρια τους έδωσε μία καλή ευκαιρία να συζητήσουν για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να «συνδεθούν» περισσότερο.

Ακολούθησε η μετάβασή τους στο παρακείμενο γυμναστήριο, όπου ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης και ο γυμναστής Δημήτρης Γκάιδας, «έτρεξαν» πρόγραμμα με βάρη.

 Εκ των πραγμάτων, το πλάνο της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα είναι διαφοροποιημένο και σήμερα. Η Ρόδος θα αγωνιστεί την Κυριακή σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, ωστόσο από τη στιγμή που το βοηθητικό είναι γεμάτο νερά, η διεξαγωγή της σημερινής προπόνησης στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο είναι μονόδρομος. 

 Το μοναδικό ερωτηματικό ενόψει Ηλυσιακού, το οποίο απομένει να απαντηθεί, έχει να κάνει με την ετοιμότητα του Χρήστου Αμανατίδη, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται συντηρητικά.