Ματς «κλειδί» για τον Ιάλυσο την Κυριακή

Οι ερυθροκίτρινοι του Ιάλυσου είναι αποφασισμένοι να ξεχάσουν γρήγορα τον αγώνα στην Κρήτη με τον Ατσαλένιο αν δεν τόχουν κάνει ήδη.

Η  11η αγωνιστική φέρνει στο νησί μας την ουραγό Τριγλία Ραφήνας κι ο Ιάλυσος είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει από το σημείο αυτό μια νέα πορεία και μάλιστα ανοδική  στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στον 4ο Ομιλο.

Οι ερυθροκίτρινοι θεωρούν πώς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτή η αγωνιστική, να φτάσουν στη νίκη και το τρίποντο, καθώς υποδέχονται στο Οικονομίδειο μια ομάδα που στα δέκα παιχνίδια έχει να επιδείξει μόνο μια νίκη, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες, ενώ διαθέτει την χειρότερη άμυνα στον όμιλο, έχοντας δεχτεί 22 γκόλ.

Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη που δεν ήταν άσχημη σε μεγάλο χρονικό σημείο του ματς στην Κρήτη, καλείται να φτάσει στην νίκη και τους τρεις βαθμούς, αποκτώντας οι παίκτες την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας που φέρνει τον Ιάλυσο στην Νίκαια, να αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Στον αγωνιστικό τομέα πάντως ο κόουτς του Ιάλυσου έχει τον τρόπο να περνάει πράγματα που θέλει ο ίδιος, με βάση την φιλοσοφία που διαθέτει σαν προπονητής κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Από τους «προβληματικούς» ποδοσφαιριστές πρέπει να σημειωθεί πως είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Δημήτρης Σταυλάς, αλλά δύσκολα θα αγωνισθεί την Κυριακή κατά της Τριγλίας, προκειμένου να προφυλαχθεί και να μην υπάρχουν πια υποτροπές.

Επίσης δύσκολο να παίξει και ο Σάββας Παφιάκης, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, για  να ενταχθεί το γρηγορότερο δυνατόν στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.

Χθες οι ερυθροκίτρινοι είχαν ρεπό, για  να ξεκουραστούν και να είναι πάλι στις προπονήσεις από σήμερα το απόγευμα, οπότε και θα  μπούν σε πιο εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα με την Τριγλία.