Αμφίβολη η άφιξη της Τριγλίας στη Ρόδο για το ματς με τον Ιάλυσο

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Τριγλία, συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς στον Ιάλυσο, παρά το γεγονός πως όπως ανέφεραν πληροφορίες χθες από το στρατόπεδο των “ερυθροκίτρινων”, η άφιξη της Τριγλίας στο νησί μας θεωρείται ακόμα αμφίβολη.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες ανέφεραν, πως η Τριγλία επρόκειτο να έρθει στο νησί μας νωρίτερα από την Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει κάποια επί πλέον οικονομικά βάρη, όπως αυτά που προκαλούνται από τις αεροπορικές μετακινήσεις.

Αυτό επρόκειτο να γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά μια απεργία στον Πειραιά των ναυτικών, «ματαιώνει» τα σχέδια της αθηναϊκής ομάδας που αναζητεί πλέον άλλες λύσεις άφιξης στο νησί μας . Ακόμα και αεροπορικώς είναι αργά πάντως να αναζητήσει κανείς  εισιτήρια για την Ρόδο πλέον.

Στον Ιάλυσο πάντως η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά πλέον, καθώς η ΕΠΟ έχει ορίσει στο πρόγραμμά της τον αγώνα για την Κυριακή στις 15.00, ενώ χθες ανακοίνωσε και τους διαιτητές του αγώνα.

Φυσικά για να συμβεί αυτό μέχρι χθες, δεν είχε φτάσει στην Ομοσπονδία και μάλιστα έγκαιρα,  κανένα αίτημα από την ομάδα της Τριγλίας. Κάποιες πληροφορίες πάντως μιλούσαν χθες βράδυ, για αίτημα μετάθεσης της διεξαγωγής του αγώνα για την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα αλλά δεν επιβεβαιωνόταν από την ΕΠΟ.

Ο Μάρκος Στεφανίδης πάντως και οι παίκτες του δουλεύουν πάνω σε σχεδιασμό νίκης και …τριπόντου. Οι “ερυθροκίτρινοι“ έχουν πεισμώσει από τον τρόπο που χάθηκε ο βαθμός στην Κρήτη στον αγώνα με τον Ατσαλένιο και θέλουν να κατακτήσουν την νίκη σε αυτό το ματς γνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες του.

Ο κόουτς της ομάδας περιμένει μάλιστα να δει σε ποια κατάσταση θα είναι τόσο ο Δημήτρης Σταυλάς όσο και ο Σάββας Παφιάκης, οι οποίοι χθες προπονήθηκαν κανονικά.