Φοίβος: Μεγάλη ζημιά ο Θαρρενός!

Δεν γλύτωσε τα χειρότερα τελικά ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Φοίβου Ραφαήλ Θαρρενός.

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας της Κρεμαστής ως γνωστό, τραυματίστηκε στο ματς με τον Ποσειδώνα Καρπάθου και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, με επανατοποθετημένη την επιγονατίδα από τον γιατρό αγώνα Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο τραυματισμός του όμως, αποδείχτηκε πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε νομισθεί. Όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, ρήξης στους χιαστούς και στον μηνίσκο.

Θα χρειασθεί φυσικά χειρουργική επέμβαση για να επανέλθει και θα του πάρει ένα εξάμηνο, προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, ο Θαρρενός χάνει το υπόλοιπο της σαιζόν, αλλά  έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να επιστρέψει σιδερένιος στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Φοίβος θα σταθεί στο πλευρό του αθλητή, ενώ του εύχεται περαστικά μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του συλλόγου, η τεχνική ηγεσία αλλά κι οι συμπαίκτες του εύχονται στον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας , ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους». 

Ο άλλος τραυματίας της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Χαρτοφύλη, εξετάσθηκε από γιατρό κι οι εξετάσεις έδειξαν, πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η ανάρρωσή του, αλλά θα χρειασθεί να διατηρήσει τον γύψο στο πόδι του για ακόμα τρεις εβδομάδες.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς ο Φοίβος αναζητεί φόρ περιοχής για τους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.