Αντίστροφη μέτρηση για το Τσαΐρι!

Το αργότερο στις αρχές του νέου έτους θα βρίσκεται στη διάθεση των σωματείων το νέο ενωσιακό γήπεδο στο Τσαΐρι. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς, που αγοράστηκε από εργοστάσιο του Βελγίου, φορτώθηκε σε πλοίο και θα βρίσκεται στη Ρόδο προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ενώ το συνεργείο που ανέλαβε την εγκατάστασή του, θα πιάσει δουλειά στις 15 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα με τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο θα εξελιχθούν αυτές της ανέγερσης λυόμενων αποδυτηρίων, ενώ τα καλά νέα για τη διοργανώτρια ήρθαν και από το μέτωπο της ΕΤΑ, η οποία συναίνεσε στην παραχώρηση, με μίσθωση, επιπλέον δυόμιση στρεμμάτων γης. Αυτά θα αξιοποιηθούν μελλοντικά για την ανέγερση εξέδρας και βοηθητικών χώρων.

 Επιπλέον, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου, φέρεται να δεσμεύτηκε για την εγκατάσταση ενός πρόχειρου συστήματος ηλεκτροφωτισμού, που θα καταστήσει το νέο ενωσιακό γήπεδο λειτουργικό και κατά τις βραδινές ώρες.

 Σημειώνεται, πως ο εργολάβος που έχει αναλάβει τις εγκαταστάσεις στο Τσαΐρι, είναι ο ίδιος που θα μεριμνήσει για την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο γήπεδο Θεολόγου, καθώς και στο 5Χ5 του Αγίου Ιωάννη στην πόλη της Ρόδου.

Στο γηπεδάκι του Ορφέα οι εργασίες θα εκτελεστούν άμεσα, ενώ σύντομα θα μπει στην τελική ευθεία και το έργο που θα χαρίσει νέες προοπτικές στο Δαμάγητο.

Σκέψεις για συνεργασία με το Πανεπιστήμιο  
  Την ιδέα για την αξιοποίηση των γηπέδων 5Χ5 του Πανεπιστημίου Αιγαίου επεξεργάζονται η ΕΠΣΔ και οι υπεύθυνοι του εκπαιδευτικού ιδρύματος.
 Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ένωσης, αν οι συζητήσεις ευδοκιμήσουν, η διοργανώτρια θα αναζητήσει τον τρόπο, όπως και τους πόρους, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να μετατρέψει ένα χώρο στην «καρδιά» της πόλης σ΄ένα σύγχρονο προπονητήριο, το οποίο θα απολαμβάνουν τόσο οι φοιτητές, όσο και τα παιδιά που διδάσκονται το ποδόσφαιρο στις υποδομές των σωματείων.  
 

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης με το Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Κώστα Τσάνα  βρέθηκαν στο Τσαΐρι και επιθεώρησαν τις εργασίες το περασμένο καλοκαίρι.Ο Παναγιώτης Διακοφώτης με το Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Κώστα Τσάνα βρέθηκαν στο Τσαΐρι και επιθεώρησαν τις εργασίες το περασμένο καλοκαίρι.