Λιγόστεψαν οι επιλογές στον Άρη Αρχαγγέλου

 Στο γήπεδο της Μαλώνας θα ολοκληρώσει σήμερα ο Άρης την προετοιμασία του για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα στα Μάσσαρι.

Την τρέχουσα εβδομάδα ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Σταυριανός, δεν «ζορίζει» ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του και η απόφασή του να τους ξεκουράσει τόσο χθες, όσο και αύριο, είναι αποτέλεσμα της κόπωσης που έχει συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα και του κινδύνου να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η λίστα των απόντων.

Ο Άρης θα εμφανιστεί αύριο στα Μάσσαρι χωρίς τους Αντώνη Παρδαλό (στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Δόξα Ψίνθου υπέστη τράβηγμα), Μιχάλη Τσελεπίδη (απουσιάζει εδώ και καιρό στην Αθήνα), Νίκο Λαμπριανό (συμμετέχει στη σχολή προπονητών UEFA C), Σάββα Συλλαράκη (βρίσκεται στο εξωτερικό) και Γιάννη Σταμούλη (ξεκίνησε να τρέχει, έτοιμος θα είναι μετά τα Χριστούγεννα).

Στους παραπάνω ενδέχεται να προστεθεί ο Μάρκος Μαρκόπουλος, αν κι εφόσον στη σημερινή προπόνηση αποδειχθεί πως δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο δικέφαλο.

Λίγες είναι οι επιλογές του Γιώργου Σταυριανού για τον αγώνα με τον Αστέρα Μασσάρων. Λίγες είναι οι επιλογές του Γιώργου Σταυριανού για τον αγώνα με τον Αστέρα Μασσάρων.