ΓΣ Δωδεκάνησος: «Είστε αγγελιοφόροι της υπέρβασης»

Από τον Δήμαρχο Ροδίων, Φώτη Χατζηδιάκο, προέρχεται η νέα συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον ΓΣ Δωδεκάνησος ο οποίος κατέκτησε την περασμένη Κυριακή το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ με καρότσι:

«Με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στην καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο, θα ήθελα για ακόμη μία φορά να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Με τις νίκες σας, μας αποδεικνύετε περίτρανα ότι οι κόποι και οι προσπάθειες αμείβονται με την επιτυχία της κατάκτησης του στόχου. Ένα συναίσθημα που σίγουρα μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει και οι αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι με αγώνα, πίστη και μεράκι μπορεί κανείς να κατακτήσει τη νίκη όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στην ίδια τη ζωή.
Σας ευχαριστούμε που κάθε φορά δικαιώνετε τις προσδοκίες μας και μας κάνετε υπερήφανους. Σας ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσετε να μας χαρίζετε πολλούς όμορφους και διακρίσεις στο μέλλον».

Και οι προπονητές ποδοσφαίρου εκθειάζουν την επιτυχία!
Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Δωδεκάνησο δεν αφορά μόνο στο χώρο του μπάσκετ αλλά είναι μία επιτυχία που τυγχάνει γενικού θαυμασμού κι επιδοκιμασίας. Ο Πανδωδεκανησιακός Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου εξέδωσε την παρακάτω συγκινητική ανακοίνωση: «Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο, μας κάνατε για ακόμη μια φορά υπερήφανους, ως Ροδίτες και ως Δωδεκανήσιους.

Σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια από καρδιάς, όχι μόνο για το έπαθλο που φέρατε στο νησί μας και στο νομό μας αλλά και για την παρουσία σας στο γήπεδο, που είναι η αιτία να έρθουν κοντά σας κι άλλα παιδιά τα οποία, για διάφορους λόγους, σε άλλες καταστάσεις δεν θα το τολμούσαν.

Είστε οι αγγελιαφόροι της υπέρβασης και της ψυχικής δύναμης καθώς με τις προσπάθειές σας μας το αποδεικνύετε περίτρανα από την ημέρα που η σπίθα της δράσης φώλιασε πραγματικά στην καρδιά και την ψυχή σας και δημιουργήσατε τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος.
Σας ευχαριστούμε που μας διδάσκετε».

Συγχαρητήρια και από τον Ορφέα!
Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ με αμαξίδιο.
Μας κάνατε γι’ ακόμα μία φορά υπερήφανους με τον αγώνα και το ήθος σας. Πολλά συγχαρητήρια.