Αρχίζουν μαθήματα Αγωγής Καταναλωτή στο Ροδίων Παιδεία από το ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου

Το ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου, ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων σε παιδιά, για θέματα ΑΓΩΓΉΣ καταναλωτή.

Έπειτα από συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου, με τον Γενικό Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων “Ροδίων Παιδεία” κ. Κυριάκο Κυριακούλη, αποφασίστηκε, το πρόγραμμα να ξεκινήσει πιλοτικά από το νέο έτος, αρχικά με τα συγκεκριμένα εκπαιδευτήρια και στη συνέχεια να επεκταθεί σε όλα τα σχολεία της Δωδ/σου.

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, τα παιδιά, θα είναι σε θέση να αναπτύξουν καταναλωτική συνείδηση και να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή, για τα ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα τους ως καταναλωτές.

Τα μαθήματα,  θα διδάσκουν δάσκαλοι και εθελοντικά, τα μέλη του ΙΝΚΑ Δωδ/σου: Μιχάλης Ζεμπιλάς - Αστυκτηνίατρος - Αντιστράτηγος ε.α., Γιάννης Καζουλάκης - Ιατρός - Αθλίατρος, Μιχάλης Ευστρατίου - Υγειονολόγος - Σύμβουλος Επιχ/σεων &Τροφίμων, Ηλίας Οικονομίδης – Διευθυντής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Νώντας Κατσαρός - Επόπτης Δημόσιας Υγείας Δωδ/σου, Δήμητρα Λόγγου –Υγειονολόγος,   σε συνεργασία με δασκάλους των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία. 

Μέχρι το τέλος του μήνα, θα γίνει η οριστικοποίηση των ημερομηνιών των μαθημάτων, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοιο πρόγραμμα θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στα Δωδεκάνησα.