Νερό με το...σταγονόμετρο

Νερό με το...σταγονόμετρο

Νερό με το...σταγονόμετρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 630 ΦΟΡΕΣ

Διαμαρτυρία κατοίκων από την περιοχή Καβουράκια

Απίστευτο αλλά αληθινό αυτό που συμβαίνει στην περιοχή πέριξ των ξενοδοχείων PARADISE και KRESTEN PALLAS. Την τελευταία διετία για μια φορά τουλάχιστον τον κάθε μήνα αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και κάθε εβδομάδα, η συγκεκριμένη περιοχή στην οποία υπάρχουν περισσότερα από 200 σπίτια και πολύ περισσότερες ξενοδοχειακές, εμπορικές και επαγγελματικές δραστηριότητες μένει χωρίς νερό από μία έως και δύο ημέρες.

Έχει συμβεί να είναι τις ημέρες Χριστουγέννων ή άλλων εορτών, ημέρες που τα σούπερ μάρκετ ήταν κλειστά και δεν υπήρχε ούτε καν η δυνατότητα προμήθειας εμφιαλωμένου νερού.

Αιτία οι παρουσιαζόμενες ζημιές στο δίκτυο παράπλευρα του δρόμου Ρόδου-Καλλιθέας και συγκεκριμένα στο τμήμα από τη διακλάδωση προς Κοσκινού μέχρι και λίγα μέτρα μετά το βενζινάδικο της ΒΡ.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη μας, ο επικεφαλής του συνεργείου που επιλαμβάνεται της αποκατάστασης των ζημιών παραπέμπει τους διαμαρτυρόμενους περιοίκους στους υψηλά ιστάμενους του δήμου και της ΔΕΥΑΡ δηλώνοντας επανειλημμένα ότι οι ζημιές θα συνεχίσουν να υπάρχουν επειδή ολόκληρο το δίκτυο της συγκεκριμένης περιοχής είναι σάπιο.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι για πολλούς λόγους με κυριότερο αυτόν της ανησυχίας για την υγεία τους.

Ξεχνούν την παραμέλησή τους σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες που τους προσφέρονται από το δήμο, ξεχνούν τις ζημιές που υφίστανται οι υδραυλικές εγκαταστάσεις των σπιτιών τους από τις πιέσεις αέρα και νερού με την επανεκίννηση της λειτουργίας τους και μένουν στο μείζον που αφορά το ερωτηματικό αν πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς ακούγοντας για σάπιο δίκτυο και το ενδεχόμενο παρατρεχάμενα νερά ή νερά νεροποντής ή και άλλα επιβλαβή στοιχεία να αναμειγνύονται με το πόσιμο νερό.

Αν όχι ο δήμος, η ΔΕΥΑΡ πρέπει να απαντήσει τι ακριβώς συμβαίνει και τι προτίθεται να κάνει για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους