Ξεκόλλησε ο Ηρακλής Μαριτσών με σημαντικό «διπλό»

Ξεκόλλησε ο Ηρακλής Μαριτσών  με σημαντικό «διπλό»

Ξεκόλλησε ο Ηρακλής Μαριτσών με σημαντικό «διπλό»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 206 ΦΟΡΕΣ

Οι Μαριτσενοί πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη (3-2) στο Βάτι με τον τοπικό Διαγόρα, ο οποίος είναι πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας

Το πάθος, η ένταση, τα πέντε συνολικά γκολ και οι αμφισβητούμενες φάσεις χαρακτήρισαν ένα ντέρμπι με τα όλα του χθες στο Βάτι όπου ο τελευταίος έως τότε στη βαθμολογία Ηρακλή Μαριτσών κέρδισε τον τοπικό Διαγόρα με 3-2.

Οι Μαριτσενοί κατάφεραν με τον Ανδρεόπουλο να προηγηθούν στο 36’ αλλά ο ίδιος παίκτης με αυτογκόλ δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έβαλε τους αντιπάλους ξανά μέσα στο παιχνίδι. Αν και ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 51’χάρις σε τέρμα του Αγγελόπουλου για το οποίο «φώναξαν» οι γηπεδούχοι για οφσάιντ, ισοφαρίστηκε με εύστοχο πέναλτι του Χατζησάββα, ξεσηκώνοντας νέες διαμαρτυρίες.

Ένα ακυρωθέν γκολ στο 90’ αλλά και η εύστοχη κεφαλιά του Καρίκη από πλευράς Ηρακλή στις καθυστερήσεις σημάδεψαν το τέλος του αγώνα, με το διαιτητή Μανώλη Παπαγιαννίδη να γίνεται αποδέκτης πολλών διαμαρτυριών κι από τις δύο ομάδες. Με τους βαθμούς της πρώτης του φετινής νίκης, ο Ηρακλής ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και τη θέση του πήρε τώρα η ομάδα του Βατίου.

Φάσεις και γκολ
27’ Κάθετη πάσα του Παπουρδάνου στο Ζωάννου και πλασέ του δεύτερου από κοντά, που απόκρουσε ο Σκυλλάς.

36’ Σέντρα του Παπακωνσταντή από δεξιά, και ο Ανδρεόπουλος μέσα από την περιοχή με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. 0-1

38’ Μετά από σέντρα του Γιαννακόπουλου, ο Τσούφιος έκανε το πλασέ και ο Τύρελης απόκρουσε ωραία.

43’ Εκτέλεση φάουλ του Καπουράνι, ο Ζερβός έπιασε την κεφαλιά αρχικώς και ο Ανδρεόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

51’ Ο Κούρος εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσαλώλης έπιασε την κεφαλιά και με δεύτερη κεφαλιά ο Αγγελόπουλος σημείωσε το 1-2. Οι γηπεδούχοι εδώ διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή για οφσάιντ.

63’ Μετά από σέντρα του Παπουρδάνου, ο Τριανταφυλλίδης έκανε το πλασέ και ο Σκυλλάς απόκρουσε.

64’ Σέντρα του Αγγελόπουλου και πλασέ του Τσαλώλη που απόκρουσε ο Τύρελης με τα πόδια.

80’ Αφού εκτελέστηκε φάουλ από το Χατζησάββα, ο Τσούφιος ανέτρεψε τον Έλληνα με τράβηγμα μέσα στην περιοχή, σύμφωνα με το διαιτητή που έδειξε πέναλτι το οποίο εκτέλεση εύστοχα ο Χατζησάββας για το 2-2. Στη φάση αυτή υπήρξαν οι διαμαρτυρίες από πλευράς Μαριτσενών, θεωρώντας πως η υπόδειξη αυτή ήταν πολύ αυστηρή.

90’ Ο Κούρος εκτέλεσε φάουλ και ο Τσούφιος σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μέσα σε διαμαρτυρίες.

93’ Μετά από σέντρα του Βασιλώτου, ο Καρίκης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-3.

Από το Διαγόρα ξεχώρισαν οι Ζερβός, Καραγιάννης και Χατζησάββας ενώ από τον Ηρακλή οι Τσούφιος, Παπακωνσταντής και Αγγελόπουλος.

Παράπονα έχουν και οι δύο ομάδες από τη διαιτησία του Παπαγιαννίδη και του α’ βοηθού του Μπερδεμπέ. Δεύτερος βοηθός ήταν ο Σταυρούλιας.

Διαγόρας: Τύρελης, Ζερβός, Έλληνας, Αδάμος, Καραγιάννης, Κούτσι (60’ Θεοδώρου), Παπαστεφάνου (55’ Τριανταφυλλίδης), Χατζησάββας, Παπουρδάνος, Καπουράνι (70’ Χατζηκώστας), Ζωάννου.
Ηρακλής: Σκυλλάς, Τσούφιος, Παναγιώτου, Γιαννακόπουλος, Παπακωνσταντής, Τσαλώλης (87’ Παπάς), Μπιλλιάς, Ανδρεόπουλος, Βασιλώτος Ε. (56’ Καρίκης), Κούρος, Αγγελόπουλος (68’ Βασιλώτος Χ.).

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου