Νίκη κορυφής για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Νίκη κορυφής για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Νίκη κορυφής για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Επικράτησε του Ευκλή με 1-0 έχοντας σκόρερ τον Σαπαλίδη στο 34΄

Ο Απόλλων Καλυθιών ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο του. Αντιμετώπισε τον Ευκλή, τον νίκησε με 1-0 και με τους τρεις βαθμούς που πήρε, ανέβηκε στην κορυφή του Ομίλου αφήνοντας πιο πίσω τον προχθεσινό αντίπαλό του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Ροδίτη, χωρίς όμως να τις μετατρέψουν σε γκολ. Όσο περνούσε η ώρα και το μηδέν παρέμενε, ο Απόλλων ανέβασε την απόδοση του και πέτυχε το γκολ που του έδωσε την νίκη στο 34΄

Από κεί κι ύστερα με σωστή τακτική και καλή διαχείριση, ο Απόλλων κράτησε το μηδέν στην άμυνα του, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει τη νίκη του.

Φάσεις και γκολ
34' Ο Σαράντης βγήκε από αριστερά και πραγματοποίησε ωραία σέντρα. Ο Σαπαλίδης πηδώντας πιο ψηλά απ’ όλους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

54' Ο Χατζηκυριάκος πραγματοποίησε ωραία προσπάθεια και σούταρε δυνατά αλλά έστειλε τη μπάλα αουτ.

62' Ο Σπαχιού έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, αλλά τον πρόλαβε ο Ι. Μακαρούνας κι έδιωξε. Η μπάλα ήρθε στον Καντιμοίρη που πέρασε και τον γκολκίπερ αλλά ο Ε. Μακαρούνας τον πίεσε, έχασε το κοντρόλ κι η ευκαιρία χάθηκε.

84' Ο Τσίττας μπήκε στην περιοχή αλλά τον πρόλαβε ο Ι. Μακαρούνας κι η ευκαιρία χάθηκε

Από τον Απόλλωνα Καλ. άρεσαν περισσότερο οι Σπαχιού, Σαπαλίδης και από τον Ευκλή οι Μπερετούλης, Χατζηκυριάκος και Λαθούρης.

Κανένα πρόβλημα για τους κ.κ. Πατσιόπουλο, Κάζα Ορφανό που ήταν το διαιτητικό τρίο.

Οι ομάδες:

Απόλλων Καλυθιών.: Ροδίτης, Τσίττας, Καλτσής, Κυρίτσης, Σπαχιού (87΄Αιντενίζ), Ζουρούδης, Σταυρής (59΄Τσακίρης), Καντιμοίρης, Κούρτι, (73΄Γίδαρης), Σαράντης, Σαπαλίδης.
Ευκλής: Μακαρούνας Ι., Χατζηκυριάκος, Μακαρούνας Ε., Λαός, Μπερετούλης, Γεωργαντάς, Κορκίδας (72΄Καλλιώρας), Λαθούρης. Μαντικός (83΄Κώστας), Σχοινάκης, Σιαναβέλης (66΄Καραμανώλης).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο