Με ξέφρενο καλπασμό ο Διαγόρας

Με ξέφρενο καλπασμό ο Διαγόρας

Με ξέφρενο καλπασμό ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 151 ΦΟΡΕΣ

Πέρασε θριαμβευτικά και από την Ψίνθο (4-0) κάνοντας το 11 Χ 11

Τελικά κανείς δεν ξέρει, αν θα βρεθεί αντίπαλος να σταματήσει την φρενήρη πορεία του Διαγόρα προς τον τίτλο.

Προχθές δεν τον σταμάτησε ούτε η Δόξα Ψίνθου στο γήπεδο της. Οι “κυανέρυθροι” απόλυτοι κυρίαρχοι στο παιχνίδι και χωρίς να «φορτσάρουν» ιδιαίτερα, έκλεισαν το ενενηντάλεπτο με 4-0 κι εξακολουθούν να έχουν το απόλυτο στις έντεκα αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα.

Οι φιλοξενούμενοι σοβαροί και πειθαρχημένοι από την αρχή, επέβαλαν τον ρυθμό τους, προηγήθηκαν νωρίς στο (5΄) και χωρίς να πιάσουν εντυπωσιακή απόδοση, έφτασαν εύκολα να κλείσουν το α΄ μέρος στο 0-2.

Η Δόξα στο ίδιο διάστημα παίζοντας με πολλές ελλείψεις προσπάθησε να λειτουργήσει αμυντικά και να ψάξει την καλή αντεπίθεση. Ήταν τόσες οι απουσίες για τον Παναγιώτη Σωτηρόπουλο που στον τραυματισμό του Τσούλλου στο 89' αναγκάσθηκε να χρησιμοποιήσει το νεαρό αναπληρωματικό τερματοφύλακα Κοντογεωργάκη, ενώ στα κέρδη του Διαγόρα, είναι και η συμμετοχή για πρώτη φορά σε αποστολή του 15χρονου έφηβου Κώστα Κρίκη.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
5' Ο Τσαγκάρης τροφοδότησε τον Μαθιό κι αυτός τον Κιοσέογλου στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος στόπαρε και σούταρε για να σημειώσει έτσι το 0-1.

27' Από ωραία προσπάθεια του Κιοσέογλου, ο Μαθιός πήρε την μπάλα στην περιοχή την γύρισε στον Γεωργαλή, που απέφυγε και τον Ηλία και σημείωσε από κοντά το 0-2.

33' Ο Τσούλλος έβγαλε μακρινή σέντρα από δεξιά. Ο Θ. Λυριστής που ήταν ξεχασμένος στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα, έκανε το πλασέ αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Κεφάλα.

44' Ο Τσαγκάρης έβγαλε ωραία σέντρα στον Γεωργαλή κι αυτός γύρισε την μπάλα στον Μαθιό που από κοντά σούταρε λίγο άουτ.

73' Ο Χειμωνέττος έβγαλε ωραία μπαλιά από αριστερά στον Μαθιό που ήταν μόνος του. Ο τελευταίος πλάσαρε, αλλά έπεσε ο Ηλίας και αποσόβησε βέβαιο κίνδυνο.

83' Ο Κιοσέογλου εκτέλεσε κόρνερ, ο προωθημένος Καλημέρης έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσαν το οριζόντιο δοκάρι κι ο Ηλίας, η μπάλα γύρισε στον Μαθιό που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

87' Ο Α. Αθανασίου ελίχθηκε έξω από την περιοχή κι έπιασε δυνατό αριστερό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-4.

Από την Δόξα ξεχώρισαν οι Δαλκίδης, Τσομπάνογλου και Σαββούλης. ενώ από τον Διαγόρα οι Ι. Καλημέρης, Μαθιός και Α. Αθανασίου.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Αντωνά, Διακοφιλιππή και Σαρρή.

Οι ομάδες:

Δόξα Ψίνιου: Ηλίας, Ορφανός Χ.(87΄Κωστομοίρης Γ.), Κοσκινιώτης, Μπαρμπαντώνης, Δαλκίδης, Τσομπάνογλου, Στελλάς, Σαββούλης, Λυριστής Θ., Τσούλλος Γ. (90΄Κοντογιωργάκης), Κωστομοίρης Β.
Διαγόρας: Κεφάλας, Καλημέρης (87΄Πομπού), Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Α., Μαθιός (87΄Σακελλάρης), Αθανασίου Π., Κιοσέογλου, Γεωργαλής, Τσαγκάρης (65΄Φλεβάρης), Πεταυράκης.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα