Το Perfect Ten παρουσιάστηκε στην Αθήνα

Το Perfect Ten  παρουσιάστηκε στην Αθήνα

Το Perfect Ten παρουσιάστηκε στην Αθήνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 443 ΦΟΡΕΣ

Ένα εξαιρετικό βιβλίο Ρόδιου συγγραφέα

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου “Perfect Ten” του Ρόδιου συγγραφέα Αλέξανδρου Σωτηράκη. Η εκδήλωσε έλαβε χώρα στον κατάμεστο από κόσμο πολυχώρο Αίτιον, πλησίον του μουσείου της Ακρόπολης, όπου άνθρωποι από τον πνευματικό χώρο και φίλοι του βιβλίου είχαν την ευχαρίστηση να ακούσουν διθυραμβικές κριτικές και απόψεις για το νέο μυθιστόρημα συνωμοσίας που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πηγή.

Κύριος ομιλητής ήταν ο διευθυντής της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ και πρόεδρος του Συλλόγου των Αθηνών, Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από το βιβλίο και έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού συγγραφέα. Στην ενδιαφέρουσα κριτική του δεν παρέλειψε να εξάρει το ξεχωριστό λογοτεχνικό ύφος της γραφής, υπερθεματίζοντας τη μοναδικότητα του βιβλίου, τη νευρώδη πλοκή, την πρωτοτυπία της ιδέας, αλλά και το ταλέντο του συγγραφέα.

Την εκδήλωση διηύθυνε ο σύμβουλος έκδοσης και συγγραφέας των εκδόσεων Πηγή, Μηνάς Παπαγεωργίου, ο οποίος αφού εξέφρασε την ευχαρίστηση του για το νέο πολλά υποσχόμενο μυθιστόρημα, τόνισε την αναγκαιότητα της ύπαρξης τέτοιων διαφορετικών βιβλίων ώστε να διευρυνθεί το αναγνωστικό κοινό στα επίπεδα που ήταν κάποτε.

Ο συγγραφέας στην ομιλία του αφού μοιράστηκε με το κοινό τις εμπειρίες από τη συγγραφική πορεία του πρώτου του βιβλίου, παρέθεσε ορισμένες ιδέες που πλαισιώνουν την κεντρική ιστορία, αποφεύγοντας εντέχνως να αποκαλύψει λεπτομέρειες και στοιχεία του μυστηρίου.

Ακολούθησε η υπογραφή των αντιτύπων και η ιδιόχειρη αφιέρωσή τους.

Η παρουσίαση του βιβλίου στην Ρόδο έχει προγραμματιστεί ήδη για την Κυριακή 18η Δεκεμβρίου , στις 19:00, στην αίθουσα του ιδρύματος Σταματίου στο κέντρο της πόλης. Σε συνεργασία με τον Ροταριανό όμιλο Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και συγκέντρωση τροφίμων για την στήριξη αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

Διαβάστε ακόμη

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου

Τα ήθη και τα έθιμά τους γιόρτασαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Ρόδου

Αρχαιολογική διάλεξη με τίτλο "Ταφικό συγκρότημα των κλασικών χρόνων στη Ρόδο"