Με… Χάρρυ Κλυν απαντά εργαζόμενος της Περιφέρειας

Με… Χάρρυ Κλυν απαντά εργαζόμενος της Περιφέρειας

Με… Χάρρυ Κλυν απαντά εργαζόμενος της Περιφέρειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 868 ΦΟΡΕΣ

Ανεβαίνουν τα... μποφόρ αντιπαράθεσης στο Αιγαίο, μεταξύ εργαζομένων της Περιφέρειας αλλά και του συλλόγου Εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ενδεικτικό το σχόλιο εργαζομένου στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου:

“Ο σύλλογος της Αποκεντρωμένης για λογαριασμό του ΣΥΝΑΝΚ.....συκοφαντεί το σύλλογό μας.
Γνωρίζουμε τις άριστες σχέσεις και τα ταυτόσημα συμφέροντά της αφού εδρεύουν και δυο στη Σύρο! Το διαπιστώσαμε κατά την διαδικασία έγκρισης του νέου οργανισμού της Περιφέρειας.

Η ακαταλαβίστικη επιστολή μας θυμίζει την χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία «Αλαλούμ» (1982), όπου ο κομματικός διαφωτιστής (κομισάριος), τον οποίον υποδύεται ο Κωνσταντίνος Τζούμας, συναντά στην ύπαιθρο τον βοσκό Τραμπάκουλα (Χάρρυ Κλυν) και του λέει τα εξής:

«Γνωρίζετε, δηλαδή, ότι η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός, που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσής της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά;»

Οι θαλασσοδαρμένοι της «ταξικής πάλης» με την επίπλαστη αναλυτική σκέψη (που φτάνει σε μεγάλα βάθη), αποφεύγουν εντέχνως να αναφερθούν στον παράλογο γραφειοκρατικό παρεμβατισμό της Υπηρεσίας τους (Αποκεντρωμένη Διοίκηση) όταν για δύο (2) ολόκληρα χρόνια αρνιόταν την έγκριση του οργανισμού της ΠΝΑι κάνοντας κατάχρηση αρμοδιότητας και από έλεγχο νομιμότητας που από το νόμο οφείλει, ασκούσε έλεγχο σκοπιμότητας με προκλητικά επιχειρήματα.”
Η αδικία δεν μπορεί να γίνεται τέχνη – κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης

Δράση «Προμηθεύς» από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ανάφη, Αμοργό και Αστυπάλαια