Η παράταση ανέδειξε το νικητή στο Παραδείσι

Η παράταση ανέδειξε το νικητή στο Παραδείσι

Η παράταση ανέδειξε το νικητή στο Παραδείσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας κέρδισε τον Κλεάνθη 2-1 (0-0 κ.α.) στον έξτρα χρόνο, αλλά έχασε τον Κεφάλα που δεν παίζει στο ντέρμπι με τον Φοίβο

Δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη χθες από τον πολύ καλό Κλεάνθη στο Παραδείσι ο Διαγόρας. Επικράτησε με 2-1 στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τους «οκτώ» του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά το σουτ του Γιάννη Μαρίνου (δε διακρίνεται)   για το 0-1  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά το σουτ του Γιάννη Μαρίνου (δε διακρίνεται) για το 0-1 (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Οι «κυανέρυθροι», τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιχάλη Κεφάλα στο τέλος του αγώνα, για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι φιλοξενούμενοι θεωρώντας πώς παρασύρθηκε ο διαιτητής από …μπολ μπόι που έστησε τη μπάλα στην γωνιά της περιοχής, ενώ ο γκολκίπερ του «γηραιού» είχε πάει να φέρει…άλλη μπάλα. Ο διαιτητής κ. Δουλγέρης θεώρησε πώς έκανε καθυστέρηση και έβγαλε από το τσεπάκι του τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβάλλοντας τον γκολκίπερ του Διαγόρα που χάνει το ντέρμπι με τον Φοίβο.

Το α΄ μέρος πάντως ξεκίνησε με τον Διαγόρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά συνάντησε απέναντι του ένα καλά διαβασμένο Κλεάνθη, ο οποίος με κλειστούς διαδρόμους προς τον Τσουρούτη, κρατούσε μακριά από την εστία του τους παίκτες του Διαγόρα.

Μετά το ημίωρο το παιχνίδι πήγε περισσότερο στην ένταση και στα πολλά νεύρα και δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Διαγόρας στο ξεκίνημα ήταν και πάλι καλύτερος, παίζοντας με την ίδια τακτική του α΄ μέρους. Από το 70΄και μετά όταν έγινε πιο επιθετικός, το ματς «άνοιξε» με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι με τον Λυριστή στο 75΄, τον Διαγόρα να «απαντάει» με σημαντικές ευκαιρίες και τον Κεφάλα να κρατάει το μηδέν στην φάση του 82,΄ όταν απέκρουσε με τη βοήθεια της συμβολής των δοκών.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Ο Διαγόρας ήταν ανώτερος στο διάστημα αυτό. Πίεσε περισσότερο, δημιούργησε ευκαιρίες και προηγήθηκε με τον Μαρίνου στο 100΄. (0-1)
Δυο λεπτά αργότερα ο Μαθιός έκανε το 0-2 κι ενώ όλοι θεώρησαν πώς το ματς τελείωσε εκεί, ένα λάθος του Κεφάλα έφερε το γκολ του Πλύγκου στο 110΄
Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον Κεφάλα να πραγματοποιεί σημαντικές αποκρούσεις.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
15΄Ο Πεταυράκης έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Μαθιό, που έπιασε αμέσως το σουτ αλλά απέκρουσε εκπληκτικά ο Τσουρούτης.
75΄Ο Γκινής μπήκε στην περιοχή, «έσπασε» τη μπάλα στον Λυριστή κι αυτός πλάσαρε στο δεξί δοκάρι του Κεφάλα.
77΄Ο Κιοσέογλου έβγαλε ωραία μπαλιά στον Τσαγκάρη, αυτός πλάσαρε αμέσως αλλά έδιωξε στη γραμμή ο Γιατσιάτσιος
79΄Ο Π. Αθανασίου έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Τσαγκάρη, αυτός απέφυγε και τον Τσουρούτη, αλλά έφυγε πλάγια και σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων

82΄Ο Μπαούρης σούταρε από μακριά, ο Κεφάλας βρήκε λίγο τη μπάλα, την έστειλε στην συμβολή των δοκαριών κι έπειτα έσκασε έξω από την γραμμή, όπου εκεί ο Καλημέρης την έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 95΄ σε σουτ του Κιοσέογλου και στο 98΄ σε σουτ του Μαθιού ο Τσουρούτης πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

100΄Ο Κιοσέογλου με εκπληκτική ενέργεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, έκοψε τη μπάλα στον Μαρίνου κι αυτός με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (0-1)
103΄Σε αντεπίθεση, ο Πεταυράκης έβγαλε μπαλιά στον Μαθιό που απέφυγε και τον Τσουρούτη κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-2

110΄Ο Γιατσιάτσιος έπιασε δυνατό σουτ, ο Κεφάλας δεν μπόρεσε να ελέγξει την μπάλα που την έχασε, την πήρε ο Πλύγκος και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2
112΄Ο Αλεξανδρίδης με δυνατό σουτ, ανάγκασε τον Κεφάλα σε εκπληκτική απόκρουση στο «παραθυράκι» της εστίας του.
120΄Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Κεφάλας κι ο Διαγόρας τελειώνει με δέκα παίκτες το παιχνίδι.

Από τον Κλεάνθη διακρίθηκαν οι Τσουρούτης, Φωτεινής, Μαριάς και Γιαννίκος. Από τον Διαγόρα οι Κιοσέογλου, Πεταυράκης και ο Κεφάλας. Οι Δουλγέρης, Τσέτσος και Μαυρουδής τα πήγαν πολύ καλά.

Οι ομάδες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσουρούτης, Γιατσιάτσιος, Φωτεινής (97΄λ.τ. Καρίκης), Μαριάς, Μπαούρης, Ποζατζίδης, Πελέκης (105΄Πλύγκος), Γιαννίκος (83΄ Καλημέρης), Γκινής, Λυριστής, Αλεξανδρίδης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Πεταυράκης, Χειμωνέττος, Καλημέρης Ι., Παπαδημήτρης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α. (80΄Πομπού), Φλεβάρης (62΄Μαρίνου), Κιοσέογλου (121΄Δαρζέντας), Τσαγκάρης, Μαθιός.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα