Ελληνικές γεύσεις εμπνευσμένες από την Ρόδο στο Elakati Kitchen Bar

Tο Elakati Kitchen Bar είναι ένας ιδιαίτερος χώρος με κάθε λεπτομέρεια προσεγμένη ώστε να δώσει μια μοναδική νότα στην διασκέδαση. Βρίσκεται στην καρδιά της Ρόδου, και ήρθε να μας εντυπωσιάσει!

Στο Elakati Kitchen Bar  μπορείτε να ανακαλύψετε Ελληνικές γεύσεις εμπνευσμένες από την Ρόδο, σε μια μοντέρνα έκδοση με την υπογραφή του Chef Κίμων Λίγδα. Κάθε γεύμα έχει συνδυαστεί αρμονικά με το ιδανικό κρασί από τον διάσημο sommelier Νικόλαο Γιαννόπουλο, ενώ ο ξεχωριστός bartender Ιωάννης Κοροβέσης προτείνει εξαιρετικά cocktails με την υπογραφή του, καθιστώντας το δείπνο μια συναρπαστική εμπειρία!

Την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου  πραγματοποιήθηκε το event, #Elakabration , “Cocktails & Amuse Bouche”  του Elakati Kitchen Bar όπου παρευρέθηκαν φίλοι, συνεργάτες, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας, κοσμικοί και επιχειρηματίες της Ρόδου,  για να γευτούν τις δημιουργίες του ταλαντούχου Chef και τα signature cocktails του ξεχωριστού Bartender.  Μια μοναδική βραδιά με ήχους του σαξόφωνου που επιφύλασσε για τους καλεσμένους πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Το Elakati Kitchen Bar ξεχωρίζει για την ιδιαίτερο industrial και το rusticdesign (επιμελημένo από την εταιρεία MOSQ & Associates) με το στοιχείο του ξύλου να  επικρατεί,  ενώ το τζάκι δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα που ενδείκνυται για κάθε στιγμή της ημέρας. Μια ιδανική πρόταση για δείπνο, καφέ, cocktails, αλλά και κλειστά parties.
Ένα μοναδικό ταξίδι από γευστικούς συνδυασμούς που θα σας συναρπάσουν.

Elakati Kitchen Bar
Λοχ. Φανουράκη 29 , 85100 Ρόδος
Για Κρατήσεις: +30 22410 70688
f: https://www.facebook.com/elakatikitchenbar/?fref=ts

instagram: https://www.instagram.com/elakatikitchenbar

pinterest: https://gr.pinterest.com/elakatiluxurybo/