Αναζητούνται οι δράστες που χτύπησαν και λήστεψαν 50χρονο επιχειρηματία στη Ρόδο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που είχαν στήσει καρτέρι σε 50χρονο επιχειρηματία της Ρόδου καταφέρνοντας να του αρπάξουν τα ξημερώματα του Σαββάτου, το ποσό των 60.000 ευρώ που είχε σε ειδικό τσαντάκι μέσα στο μπουφάν του.

Οι δράστες,  που γνώριζαν προφανώς ότι ο επιχειρηματίας της Ρόδου οποίος διατηρεί εστιατόριο σε κεντρικό σημείο στο Νιοχώρι, είχε μαζί του το ποσό αυτό, του έστησαν καρτέρι και αφού τον ακινητοποίησαν κτυπώντας τον, στη συνέχεια άρπαξαν το ποσό και τον εγκατέλειψαν στο σημείο.

Διερχόμενοι που είχαν το περιστατικό, ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον κράτησαν για νοσηλεία.

Αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου, ξεκίνησαν και κλιμακώνουν ήδη τις έρευνές τους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Στο πλαίσιο αυτό, θα αξιοποιηθούν στοιχεία και πληροφορίες από την κατάθεση που θα δώσει ο ίδιος  ενώ θα ζητηθεί και συνδρομή πληροφοριών από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην ευρύτερη περιοχή.