Καμιά εξέλιξη στα μεταγραφικά του Ιάλυσου

Στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας τους αυτή την περίοδο, όχι όμως με ότι τους προτείνεται. Οι «ερυθροκίτρινοι» θα επιλέξουν εκείνοι τους παίκτες που θα πάρουν αυτή την μεταγραφική περίοδο και σε καμία περίπτωση κάποιον ποδοσφαιριστή…επειδή τους προτάθηκε.

Στην ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη, προτάθηκε χθες ο 21χρονος Γιώργος Ρογκότης ο οποίος αγωνίσθηκε στην Κ-20 της Βέροιας, έπαιξε στον Αιγινιακό και ανήκει στην Λαμία, στην οποία φέτος δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Όπως έγινε γνωστό χθες από τον Ιάλυσο, ο παίκτης δεν απασχολεί τους «ερυθροκίτρινους» που ψάχνουν κάτι καλύτερο.

Παράλληλα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η περίπτωση Τζουμάκα, αλλά  δείχνει να απομακρύνεται η περίπτωση απόκτησής του.
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ανήκε στο σύλλογο και επέστρεψε, είναι ο 20χρονος Γιώργος Καλλιώρας ο οποίος είχε δοθεί δανεικός στον Ευκλή Σορωνής.

Η αλήθεια είναι πώς γίνονται καθημερινά προτάσεις στον Ιάλυσο για να αποκτήσει παίκτες, αλλά οι άνθρωποι του γνωρίζοντας καλά την μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου, θέλουν να πάρουν αυτό που θέλουν.

Στον αγωνιστικό τομέα πάντως, η προετοιμασία για το ματς με τον Ηλυσιακό στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής στο οποίο θα επιδιωχθεί η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, συνεχίζεται.

Ο Μάρκος Στεφανίδης γύμνασε χθες τους παίκτες  του στο γήπεδο της Παστίδας, έχοντας μάλιστα δυο απουσίες. Δεν γυμνάσθηκαν καθόλου οι Άγγελος Χειμωνέττος και ο Ραφαήλ Νικόλαος Κρεκούκιας, οι οποίοι προσβλήθηκαν από την ίωση της εποχής, αλλά πιστεύεται πώς θα είναι σε θέση να προπονηθούν σήμερα και να είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό.    

Ο Άγγελος Χειμωνέττος δεν προπονήθηκε χθες με τους συμπαίκτες του λόγω ίωσης  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Άγγελος Χειμωνέττος δεν προπονήθηκε χθες με τους συμπαίκτες του λόγω ίωσης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)