Στέφανος Μιχαήλ:  Αξέχαστα τα γυρίσματα του «Μπρούσκο» στη Ρόδο

Το γύρισμα που έγινε στην Ρόδο δεν θα ξεχάσει ο ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο», καθώς όπως δηλώνει ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές που έζησε.

Τον περασμένο Οκτώβρη, οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της γνωστής ελληνοκυπριακής σειράς «Μπρούσκο» βρέθηκαν στη Ρόδο προκειμένου να κάνουν γυρίσματα σε πολλά σημεία του νησιού μας.

Ανάμεσά τους και ο Κύπριος ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει μέσα από την σειρά για το ταλέντο που διαθέτει αλλά και τον καλό του χαρακτήρα. Επίσης, έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, ειδικά από τον γυναικείο πληθυσμό, αφού θεωρείται ένας από τους γοητευτικούς κύπριους.  Την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να τον δουν από κοντά είχαν και πολλοί συμπολίτες και συμπολίτισσές μας στα γυρίσματα που έγιναν στη Ρόδο, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον αγαπημένο ηθοποιό και θα το θυμάται για πάντα.

Γοητευμένος με το νησί μας και με την ανταπόκριση του κόσμου, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Στέφανος Μιχαήλ στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» και μας περιγράφει την πιο όμορφη στιγμή που έζησε στα γυρίσματα της σειράς στη Ρόδο.

«Δεν θα ήθελα να ξεχάσω καμία στιγμή, γιατί όλες έχουν το δικό τους νόημα είτε καλές είτε κακές. Μία στιγμή που με κάνει να χαίρομαι, όμως, όταν τη θυμάμαι, ήταν σε ένα από τα γυρίσματα του «Μπρούσκο» στη Ρόδο, όπου είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου για να μας δει και να μας εκφράσει την αγάπη του.» - είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.